Silivri Facebook
banner88

Silivri Terminalinde Özel Araçlardan Ücret Alınıyor mu? ÖZEL HABER

Silivri Terminalinde Özel Araçlardan Ücret Alınıyor mu? ÖZEL HABER

Silivri Terminalinde özel araçlardan kısa süreli dursa bile ücret alınıyor şikayeti üzerine bir araştırma yaptık…

Bilindiği gibi Silivri Belediyesi’ne ait terminal, gelir desteği amacıyla yıllardır Silivrispor’a sözleşme ile verildi ve yıllık 800.000 TL katkı sağlıyor.

Şikayet konusu ise yolcu karşılayan veya yolcu bekleyen özel araçlarla ilgili… Bir görevli gelip “aracını dışarı al! Burası ücretli ” demesi.

Olayı araştırdığımızda şu sonuca ulaştık. Silivrispor Kulübü özel araçlar için bir görevli tahsis etmiş. Özellikle en fazla 8-10 araç sabah İstanbul veya Tekirdağ tarafına giderken araçlarını terminal içinde bulunan otoparka bırakıyor ve bu araçlardan 5 TL alınıyor. Yolcu beklemek için park yapan araçlardan 20 dakikaya kadar ücret alınmıyor. Uzun süreli bekleme yapılırsa yine 5 TL ücret alınıyor. Terminalde çalışan otobüs işletmeleri de bu uygulamadan şikayetçi değil.

Silivrispor’a gelir olması açısından olumlu bir durum ancak çalışan görevlinin mutlaka sigortalı olması lazım. Araçların arasında tehlikeli bir görev yapıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Abdurrahman er 6 yıl önce

Ne 20 dakikası hocam içerden bilet alıp çıkıyorsun 5 tl hiç affetmiyor yazıyı okumadınmı diyor duvara küçük bir tarife yazmışlar ispark bile bunlardan insaflı gerisini sen anla