Silivri Facebook
banner88

Silivrispor Averaj Takımı Oldu…

Silivrispor Averaj Takımı Oldu…

Silivrispor bugün oynadığı Gümüşhanespor maçından da puan alamadı…

Maçın ilk yarısında Gümüşhanespor  Tita’nın iki asistiyle önce 32. Dakikada Ziya Şakar, hemen ardından 35. Dakikada Furkan Yaman ile 2-0 öne geçti. İlk yarının son dakikasında Silivrisporlu Serdar Erik sağ tarafta kaleciyle karşı karşıya kalmasına rağmen topu kaleciye nişanladı.

İkinci yarının 63. Dakikasında Tita’nın ortasına ters bir müdahale yapan müdafa kendi kalesine gol atıyordu. Top direkten döndü. 65. Dakikada yine Tita sağdan ortaladı Oktay Delibalta’nın volesi direkten döndü. 66. Dakikada yine Tita topuk pasıyla yaptığı asistle Dilaver Güçlü’ye golü attırdı. Gümüşhanespor 3 – Silivrispor 0

74. Dakikada Burak Serez Silivrispor adına golü buldu. 82. Dakikada 36 yaşındaki Tita’yı bir türlü tutamayan Silivrispor Gümüşhaneli Dilaver Güçlü’nün ayağından 4. Gole engel olamadı. Gümüşhanespor 4 Silivrispor 1 Maç da bu sonuçla bitti. Silivrispor -10 averajla ligin en çok gol yiyen takımı oldu.

EDİTÖR NOTU: Silivrispor’un mağlubiyetlerine yönetim, “yeni bir takımız” diye savunuyordu. Gümüşhanespor’da yeni bir takım yaratmış ama taş gibi bir takım kurmuşlar ve lider durumdalar. Takımlarının birlik içinde olduklarını Çay TV’den canlı izlerken gördüm. Reklam bantlarında “Gümüşhanespor’a başarılar dilerim. Önceki Gümüşhanespor Başkanı” dönüyordu. İşte başarının sırrı. Taraftar grupları birbirine düşürülmüş. Genel kurulda takımı şampiyon yapmış başkan Ümit Kalko yuhalanmış. Özcan Işıklar’ın kurgusuna alet olunmuş bir takımdan zaten fazla bir şey beklenmezdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol