Silivri Facebook
banner88

Silivrispor Yeni Bir Döneme Giriyor… ÖZEL HABER

Silivrispor Yeni Bir Döneme Giriyor…

Silivrispor 08 Ekim 2017 Pazar günü oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçıyla yeni bir döneme girecek..

Üst üste alınan mağlubiyetler sonunda ligin en alt sırasında yer alan Silivrispor, bu maçla mutlaka yükselişe geçmek zorunda. Teknik direktör değişikliğinin ardından yeni teknik direktör Taşkın Güngör ile ilk maçtan galibiyetle ayrılınır. Futbolcular, teknik direktör ile uyum yakalarsa Silivrispor yükselişe geçer. Hedef mutlak galibiyet.

Kulüpte futbolcuların ödemeleri düzenli yapılıyor. En önemli sorun olan futbolcu alacakları Silivrispor’da yok! Üst üste gelen mağlubiyetlerin izahı da bulunmuyor. Onun için yarınki maç tam bir dönüm maçı olarak görülüyor. Bir galibiyetle çok şey değişecek.

Silivrispor 3. Ligte Zonguldak Kömürspor ile iki defa karşılaştı, ilk maçı 07.10.2015 tarihinde deplasmanda oynayan Silivrispor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. İkinci maç 24.02.2016 tarihinde Silivri Stadında oynandı, o maçı da Zonguldak Kömürspor 2-0 kazandı.

Çekirge üç kez zıplamaz, bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünülemez. Sakin bir tribün ortamında, futbolcuların kazanma arzuları ile Silivri halkı bu maçtan üç puan bekliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Hüseyin YAŞAR 7 yıl önce

cihangir abi güzel bi yazı tebrik ediyorum. ama bir yanlışı düzeltmek istiyorum Taşkın güngör bu hafta ilk maçına çıkıcak geçen hafta takımın başında değildi bilginize