Silivri Facebook
banner88

Vatandaşa Eziyet Etmek İçin Çok Mu Düşündünüz? ÖZEL HABER

Vatandaşa Eziyet Etmek İçin Çok Mu Düşündünüz? ÖZEL HABER

Silivri Kiptaş 1. Etap’tan sağ tarafa çıktığınızda dört yol ağzı bulunuyor…

Sağ tarafta Ertuğrul Gazi İlköğretim okulu, doğru giderseniz Silivri Devlet Hastanesi, sol taraf ise Kiptaş 2. Etap tarafına gidiyor.. Bu dört yola trafik ışıkları kondu. O günden beri trafik keşmekeş durumda…

Işıklarda 1 dakikaya yakın bekleniyor. Hastane tarafından gelen yol tek şerite düşüyor, sağ tarafa dönmek isteyen araçlar da ışıkların yeşile dönmesini bekliyor. İlk yanan yeşil ışıkta geçmek mümkün değil, en az iki üç ışık beklemek durumundasınız.

Bu kavşakta devamlı trafik kazası olduysa açıklanması lazım, ancak o zaman hak verilir. Bu kavşağa girdiğimizde saat 17.00 civarıydı. Trafik yoğunluğu olacak bir saat değildi. Akşam saatlerinde uzayacak kuyrukta bekleyen vatandaşlara Allah sabır versin.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
özlem özkan 6 yıl önce

Bence çok iyi oldu, kamera da koysunlar. Çünkü tam bir keşmekeş vardı. Şimdi birde kurallara uyanlara hakaret eden insanlarla doldu. Bir de bu yoğunluğun büyük bir kısmını oluşturan sürücü kurslarının neden okul çevresinde eğitim verdiğiyle ilgili bir yazı kaleme almanızı rica ederim. Ve bunları o kavşaktan 7 yıldır hergün 2-3 defa geçen biri olarak yazıyorum.

Avatar
mehmet ertan eray 6 yıl önce

hayatımda gördüğüm en saçma ışık sistemi