Silivri Facebook
banner88

MARONYA BELEDİYESİ'NDEN VEDA GECESİ

Ev sahipliğini Maronya Belediye Başkanı Hristos Papanikolau’nun yaptığı gecede eğlence doruğa çıkarken, Silivri Veteran Kafile Başkanı Rafet Keskin, Maronya Belediye Başkanı Hristos Papanikolau, Komotini A.E Veteran Futbol Derneği Başkanı Dimitris Karamanos, Köstence Veteran Takım Kaptanı Stan Gabriel, Çorlu Veteran Takım Kaptanı Tayyar İşteal’a Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın selamlarını ileterek porselen tabağını hediye etti.

KUPALAR BAŞKAN PAPANİKOLAU’DAN
Silivri Veteran Futbol Takımının konakladığı hotelin restaurant bölümünde veda ve ödül gecesi düzenleyen Maronya Belediye Başkanı Hristos Papanikolau, turnuvaya katılan veteran futbol takımlarına, kupalarının yanı sıra plaket vererek turnuvayı ölümsüzleştirdi. Gecede bir konuşma yapan Başkan Papanikolau tercüman aracılığı ile şunları söyledi. “Sizleri Maronya’da ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Buradan memnun ayrılmanız için elimizden geleni yapıyoruz. Umarım memnun ayrılırsınız. Turnuva anısına sizlere kupa ve plaket vermek istiyoruz. Bunlara baktıkça Yunanistan’daki dostlarınızı hatırlarsınız. Güzel maçlarla, güzel fotoğraflarla geride kalan bir turnuva. İyi eğlenceler diliyorum. Bu gece doyasıya eğlenin” dedi.

KARAMANOS : SİLİVRİLİ KARDEŞLERİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ
Komotini A.E Veteran Futbol Derneği Başkanı Dimitris Karamanos gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Silivrili kardeşlerimizi çok seviyoruz. Geçen yıl yaptığınız ev sahipliğinizi unutmadık. Sıcak karşılamanız, bir an olsun yanımızdan ayrılmayışınız bizleri çok memnun etmişti. Futbol sayesinde sizlerle kardeş gibi olduk. Aynı sahayı paylaştık, aynı soyunma odasını kullandık, yan yana yemek yedik. Ve aynı ortamda eğlendik. Silivrili kardeşlerimizi çok seviyoruz” dedi.

KESKİN : BU KUPA DOSTLUĞUN SİMGESİ
Maronya Belediyesi’nin organize ettiği gecede Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın selamlarını ileterek porselen tabağını hediye eden, Silivri Veteran Kafile Sorumlusu Cumhuriyet Halk Parti Belediye Meclis Üyesi Rafet Keskin “Bu kupa bizim için UEFA Kupasından, Şampiyonlar Ligi Kupasından daha değerli. Çünkü bu kupa ülkeler arası, kulüpler arası, dostluğun, kardeşliğin ve fair playin simgesi” demesi büyük alkış aldı. Daha sonra sözlerine şöyle devam eden Keskin şunları söyledi. “Öncelikle bu güzel turnuvaya emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Biliyorsunuz bizde Silivri’de seçimler vardı, yerel yönetim belediye yönetimi değişti. Hepinize Silivri’den selam getirdik. Belediye Başkanımızın dedeleri buradan Türkiye’ye gelmişler. Zaten Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’ı burada herkes tanıyor. Bizlerde kendisinin size selamlarını ve hatıra olarak porselen tabaklarını hediye getirdik. Bu turnuvalar olmasa biz Yunanistan’dan Yanakıdıs’ı, Romanya’dan Gabriel’i, Çorlu’dan Tayyar’ı tanıma şansı, sizlerde bizi tanıma şansı bulamayacaktınız. İşte sporun evrenselliği, güzelliği burada. Buradan çok memnun ve mutlu ayrıldığımızı bilmenizi istiyoruz. Türkiye’de buluşmak dileği ile. Hepinize sağlık,huzur dolu günler temenni ediyorum. Sevgi ve spor dolu kalın” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol