Silivri Facebook
banner88

AK Parti Silivri'de Gündem TERÖR...

 AK PARTİ SİLİVRİ DANIŞMA MECLİSİNDE BİRARAYA GELDİ

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nın her ay düzenlemiş olduğu Danışma Meclisleri’nin Mart ayı oturumu geçtiğimiz Cuma günü  gerçekleştirildi.

İlçe Konferans salonun da yapılan Danışma Meclisine, İlçe teşkilat üyelerinin yanı sıra İstanbul 3. Bölge Milletvekili Sn. Tülay KAYNARCA ve İl Kadın Kolları Siliviri’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Hasane ÇAPAR hanımefendiler de katıldı.

İlçe Başkanı Sn. Rıfat KUTLU’nun açılış konuşmasıyla başlayan program, İlçe Ana Kademe, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları tarafından hazırlanan faaliyet raporları’nın sunumuyla devam etti.

İlçe Başkanı Rıfat KUTLU yapmış olduğu konuşmada ağırlıklı olarak son zamanlarda yaşanan Terör olaylarına değinerek şunları ifade etti;

Öncelikle vefakar siz değerli teşkilat mensuplarımıza bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Biz ne zaman sizlere ihtiyaç duysak ve sizlerden destek istesek, her defasında bizim yanımız da olmaya özen gösterdiniz. Bugünde gerçekleştirmiş olduğumuz Danışma Meclisimize gelerek bizleri ziyadesiyle mutlu ettiniz. Özellikle Ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte, birlik ve beraberliğe dünden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda sizleri yanımız da görmek ve desteğinizi hissetmek bizim de buradaki sorumluluklarımızı yerine getirme noktasında elimizi güçlendiriyor.

Yaşanan Terör olayları ve bombalı saldırılar sonrasında oluşturulmak istenen algı hepinizin malumudur. Bu Ülkenin vatandaşlarını sindirmeye, korkutmaya ve normal yaşam düzenlerini değiştirmeye yönelik bu saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bugün burada olduğu gibi biz her zaman birlik olmaya beraber olmaya ve Teröre karşı dik durmaya devam edeceğiz. Bizi ne korkutmaya ne de sindirmeye güçleri yetmeyecektir.

Bizim bu noktadaki duruşumuz ne kadar önemliyse milletimizin de aynı vakur duruşu sergilemesi o kadar önemlidir. Tabi ki burada üzerimize düşen sorumlulukta çok önemli. Spekülasyonlara mahal vermeden, algı operasyonlarına boyun eğmeden, korkmadan çekinmeden sahada olmalı ve halkımızı da bu minvalde teşvik etmeliyiz.

Terör örgütü ve onun siyasi uzantılarının Ülkemiz insanlarına reva gördüğü bu alçaklıkları milletimiz asla unutmayacaktır. Hazırlanan tuzaklar, kurulan hain pusular veya onurdan ve insanlıktan nasibini almamış bombalı eylemlerle 600 yıllık bir medeniyetin bekası olan Devletimizi bölmeye, ayrıştırmaya ve kargaşa çıkarmaya çalışanlar amaçlarına ulaşamayacaktır.

Bildiğiniz gibi Mart ayı içerisindeyiz. Bu günlerin bizim açımızdan ne kadar önemli olduğunu sizlerde biliyorsunuz. Bundan 100 yıl önce yedi düvele karşı verdiğimiz mücadeleden nasıl zaferle ayrıldıysak, bugünde yine aynı düşmanlara karşı zaferin sahibi inşallah önce Allah sonra da bizler olacağız.

Ben hem geçmişte hem de günümüzde bu Vatan toprağının ve İslam’ın birliği için kanını dökmüş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Yine aynı mücadele içerisin de Gazi olan tüm askerlerimizi de minnet ve şükranla anıyorum. Son olarak sizlere de tekrar teşekkür ediyor, Danışma Meclisimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat KUTLU’nun konuşmasından sonra faaliyet sunumlarıyla ilçe teşkilat mensupları bilgilendirildi. Siyasi konuşmalar bölümünde söz alan Bölgemiz Milletvekili Tülay KAYNARCA da konuşmasında Terör olayları ve meclis gündemiyle alakalı bilgiler verdi.

Teşkilat mensuplarıyla karşılıklı olarak yapılan istişarenin ardından tekrar kürsüye çıkan Rıfat KUTLU önümüzde ki süreçte İlçe Başkanlığı’nın yapmayı planladığı programları teşkilat mensuplarıyla paylaştığı kısa bir kapanış konuşması gerçekleştirdi ve program bu konuşmayla son buldu.

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol