Silivri Facebook
banner88

Ana Arterler İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Sorulur...

ÖNCE MİLLET ÖNCE MEMLEKET RUHUYLA ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İBB Yol Bakım Onarım Daire Başkanlığı tarafından Silivri’de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Önce Millet Önce Memleket ruhuyla Silivri’nin birçok farklı yerinde İBB çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Bozoğlu, Daha güzel bir Silivri için yeni projelerin de yolda olduğunu ileri sürdü.

KİPA AVM ÖNÜNDE KALDIRIMLAR GENİŞLETİLDİ

Silivri’de gerçekleştirilen ve yapımı devam eden bir kısım çalışmalar hakkında konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İBB Yol Bakım Onarım Müdürlüğü 5. Bölge ekipleri tarafından yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Son olarak KİPA Avm önünde gerçekleştirilen kaldırım genişletme çalışmaları sayesinde o bölgeyi kullanan yayaların rahat bir nefes aldığı söyleyen Başkan Bozoğlu, “AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak hemşerilerimizin daha güzel ve daha yaşanabilir bir Silivri’de yaşamaları için canla başla çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz her toplantıda, her ziyarette vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepleri değerlendiriyor, sorunların çözümü için projeler üretiyoruz.

HERŞEY DAHA GÜZEL BİR SİLİVRİ İÇİN

Son olarak Yeni Mahalle General Ali İhsan Türkan caddemizde siz değerli hemşerilerimizin rahatı ve güvenliği için yaklaşık 5 km uzunluğunda kaldırım yenileme ve genişletme çalışması yapıyoruz. İBB Yol Bakım Onarım Müdürlüğü 5. Bölge ekiplerimizce yapılan bu çalışma ile Kipa Avm önü ve karşısını da kapsayan kaldırımlarımız genişletilerek yenilendi. Daha güzel bir Silivri için İBB’mize bağlı bütün daire başkanlıklarımızı ve müdürlüklerimizi harekete geçirdik. İlçemizin her bir noktasında ayrı ayrı çalışmalarımız devam ediyor. Herşey daha güzel bir Silivri için. Bu kapsamda Silivri yatırımları için başta İBB Başkanımız Sayın Mevlüt Uysal beyefendi olmak üzere bütün daire başkanlıklarımıza ve ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” dedi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
silivrili 5 yıl önce

seçimler yaklaştı ya ondan çalışmaları hızlandırdınız.zamanında neden yapılmadı?

Avatar
GUMUŞYAKALI 5 yıl önce

bEYEFENDILER BEN 1993 YILINDAN BERI SILIVRI GÜMÜŞYAKA DAYIM BEN HEPSINI GÖRDUM HEPSI YALAN MILLETMIŞ MEMLEKETMIŞ SILIVRI IMIŞ BUNLARI GEÇECEKSINIZ HEPSI KENDI CEBINIZ SELMAYIDE GÖRDUM TURANIDA GÖRDU ÖZCANIDA GÖRDUM HATTA ILK OKUL MEZUNU HUSEYIN AGU YUDA GÖRDUM HEPSI CEBININ DERDIN ONUN İÇİN BOŞ VERIN KENDI AKLINIZLA ALAY EDIN INSANLARIN AKLIYLA DEYIL BIR DE SÖZUM BURADA TARAFLI YAZARLARA SANKI ÖZCANDAN ÖNCE HER ŞEY GULLUK GULUSTANLIKTIDA ÖZCAN IŞIKLAR GELDIDE YIKTI BOZDU BENDE DIYORUMKI O YAZARLARA ACABA SIZIN İŞLERINIZEMI YOKSA ÇOMAK SOKTULARDA ACI GELDI