Silivri Facebook
banner88

Bozoğlu;" Bizler Boş Laflarla, Boş Vaatlerle İş Yapmıyoruz"

BOZOĞLU ŞOFÖR ESNAFI İÇİN YOLLARA DÜŞTÜ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı ile birlikte İBB Ulaşım Daire Başkanı Yunus Emre Ayözen’i makamında ziyaret etti. Silivri’de faaliyet gösteren şoför esnafının sorunları ve çözümlerine ilişkin gerçekleştirilen ziyarette, Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Ulaşım Daire Başkanı Yunus Emre Ayözen’e Silivri şoför esnafının yaşadığı sorunlarla ilgili bilgi verdi.

SİLİVRİ’NİN DERDİ BİZİMDE DERDİMİZDİR

İBB Ulaşım Daire Başkanlığı ziyareti ile ilgili açıklama yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Silivri Şoförler Odası Başkanı Sayın Recep Akıncı ve yönetim kurulu üyeleri ile geçtiğimiz günlerde Silivri’de gerçekleştirdiğimiz toplantıda bizlere ilettikleri sorun ve taleplerin çözümü için, Oda Başkanımızı da alarak İBB Ulaşım Daire Başkanımız Sayın Yunus Emre Ayözen’i ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz ziyarette Recep Başkanımız ile birlikte Silivri’de şoför esnafını rahatlatacak çözümler için çalışma yaptık. İnşallah önümüzde ki günlerde bu çözümlerin Silivri’ye yansımasını göreceğiz. Bu nedenle başta ilgi ve destekleri için İBB Ulaşım Daire Başkanı Yunus Emre Ayözen beyefendiye ve Silivri şoför esnafı için bizimle beraber yollara düşen Silivri Şoförler Odası Başkanımız Recep Akıncı beye çok teşekkür ediyorum. AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı olarak bizler boş laflarla, boş vaatlerle iş yapmıyoruz. Bizim işimiz icraat.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
RESPECT 6 yıl önce

Sayın Bozoğlu'nu tenzih ederim ama şahsı hakkında biraz fazla sayıda haber yapıyorsunuz. Silivri haberinden çok Bozoğlu haberi okuyoruz. Ulusal basında cumhur reisinin haberi bu kadar yapılmıyor :)