Silivri Facebook
banner88

BOZOĞLU KULÜPLERE MALZEME DESTEĞİNDE KONUŞTU " SİLİVRİ ŞUAN KALP KRİZİ GEÇİRİYOR"

BOZOĞLU KULÜPLERE MALZEME DESTEĞİNDE KONUŞTU " SİLİVRİ ŞUAN KALP KRİZİ GEÇİRİYOR"

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu Silivri Müjdat Gürsu Spor tesislerinde, İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Silivri'de faaliyet gösteren 26 Amatör Spor Kulüplerine malzeme desteği teslim törenine katıldı.

Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta ve 26 Amatör Spor Kulüp Başkanının da hazır bulunduğu teslim töreninde 390 bin TL değerinde spor malzemesi kulüplere ücretsiz olarak dağıtıldı. Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta, spora ve sporcuya desteğinden dolayı İBB ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'na kulüpler adına teşekkür etti. Başkan Bozoğlu törende yaptığı açıklamada Silivri'yi kalp krizi geçiren hastaya benzeterek " Silivri şuan kalp krizi geçiriyor. İBB tarafından yapılan hizmetler kalp masajı niteliğinde" ifadelerine yer verdi.

GENÇLERİMİZİ SPORLA GELECEĞE TAŞIYABİLİRİZ

Amatör Spor Kulüplerine yapılan malzeme desteği teslim töreninde konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, "Gençlerimizi ve geleceğimizi ancak sporla geleceğe taşıya biliriz. İBB Başkanlığımız tarafından her yıl spor kulüplerimize bu yardımlar yapılıyor. Bu günde Silivri'mizde faaliyet gösteren 26 spor kulübümüzün her birine yaklaşık maliyeti 15 bin lira olan, toplamda ise 390 bin liralık bir yardım yapıldı. Bu çok Silivri'ye, spora, futbola verilmiş çok büyük bir katkıdır. Bu vesile ile Silivri'de Spora daha fazla destek verme amacı ile klinometreye bu gün burada hep beraber basmış bulunuyoruz. Sizlerin huzurunda bir hususa daha dikkat çekmek istiyorum. Silivri'miz şu an kalp krizi geçiriyor. Silivri'yi ayakta tutabilmek için İBB'mizin yaptığı yatırımlarla kalp masajı uyguluyoruz. İnşallah önümüzdeki yerel seçimle beraber AK Parti ile Silivri hak ettiği değere ve hizmete kavuşacak. AK Parti ile Silivri ayağa kalkacak" dedi.

AK PARTİ BELEDİYESİ İLE BÜTÜN KULÜPLERE TAM DESTEK VERİLECEK

Allah nasip ederse önümüzdeki yerel seçimlerde elde edeceğimiz zaferle buradaki spor kulüplerimizin tamamına hiç bir ayrım yapmadan adalet terazisi altında hem İBB'den hem kendi belediyemizden sizlere destek vermeye devam edeceğiz. Bunun sözünü şimdiden vermiş olalım. Bunun yanı sıra futbol'un dışında da Silivri'de faaliyet gösteren, dövüş sporları, voleybol, güreş gibi diğer spor kulüpleri ve sporcularımıza da desteğimiz devam edecek. Biz spora ve sporcuya verdiğimiz destekle gençlerimizi de geleceğe taşımak istiyoruz. Silivri'mize verdiği değer ve Sporcularımıza olan desteğinden dolayı ben huzurlarınızda İBB Başkanımız Sayın Mevlüt Uysal beyefendiye ve İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Siz değerli kulüp başkanlarımızın nezdinde bütün sporcularımıza ve takımlarımıza da başarılar diliyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol