Silivri Facebook
banner88

BOZOĞLU; "SİZLER İÇİN ELİMİZDEN GELEN BÜTÜN İMKANLARI KULLANACAĞIZ"

BAŞKAN BOZOĞLU TAKSİCİ ESNAFI İÇİN KOLLARI SIVADI

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri taksici esnafları ile ilçe teşkilatında bir araya geldi. Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı ve yaklaşık 40 kişilik taksici esnafını makamında ağırlayan Başkan Bozoğlu’na toplantıda, İBB Ulaşım Daire Başkanı Yunus Emre Ayözen, İBB 153 Yerinde Çözüm Bölge Şefi Ozan Biçen ve İlçe Başkan Yardımcısı Sami Barlas da eşlik etti.

SİZLER İÇİN ELİMİZDEN GELEN BÜTÜN İMKANLARI KULLANACAĞIZ

Silivri’de faaliyet gösteren taksicilerin yaşadığı sorunların çözümü ile ilgili ilçe teşkilatında taksici esnafı ile bir araya gelen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “gece gündüz demeden birçok zorluk ve fedakarlıkla Silivri halkına hizmet veren taksici esnafımız için bütün imkanlarımızı seferber etmeye hazırız. Sizler sürekli sokaklardasınız nerede sıkıntı var ve bu sıkıntılar nasıl çözülür bunu en iyi bilen sizlersiniz. Bu nedenle sizlerin sorununa en hızlı çözüm olacak olan kurumu yani İBB Ulaşım Daire Başkanımız Sayın Yunus Emre Ayözen’i ilçemize davet ettik. Elimizden geldiğince hızlı bir şekilde sorunlarınıza çözüm üretmeye çalışacağız. Sorunların çözümü için davetimize icabet eden Silivri Şoförler Odası Başkanımız Sayın Recep Akıncı ve İBB Ulaşım Daire Başkanımız Sayın Yunus Emre Ayözen’e de çok teşekkür ediyorum. Bizler sizlere çözüm üretmek için buradayız.” dedi.

TAKSİCİ ESNAFINDAN BOZOĞLU’NA TEŞEKKÜR

İBB Ulaşım Daire Başkanı Yunus Emre Ayözen ile birlikte kendileri ağırlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’na yaşadıkları problemleri ve önerilerini ileten taksici esnafları ve Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, toplantı sonrası Başkan Bozoğlu ve İBB Ulaşım Daire Başkanı Yunus Emre Ayözen’e ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol