Silivri Facebook
banner88

BOZOĞLU;"HALKI KANDIRMAYA ÇALIŞANLARIN SON 5 AYI KALDI"

BOZOĞLU ‘VATANDAŞ’ AFİŞİNİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri Belediyesinin İBB tarafından ıslah edilen Boğluca Deresi üzerine yaptığı yeni köprü üzerine astığı afişe karşılık, vatandaşlar tarafından cevap afişi asılması konusunda açıklama yaptı.

Bu sabah Silivri Boğluca Deresi üzerine Silivri Belediyesi tarafından asılan “Gezilecek yollar, yaşanacak kentler yapıyoruz’ konulu afişinin yanına ‘Vatandaş’ ismi ile “ Değerli Silivrililer; Yandaki pankartta yazılanlar yalandır. Bu köprü ve çevre düzenlemesi İBB tarafından yapılmıştır. Mevcut Belediye bir çivi bile çakmamıştır. Pankart belediyeciliği istemiyoruz!” yazılı yeni bir afiş asılmıştı.

SİLİVRİ HALKI HİZMETİ KİMİN YAPTIĞINI ÇOK İYİ BİLİYOR

Afiş olayını değerlendiren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “İBB tarafından Silivri’mize yapılan hizmetleri Silivri halkı çok yakından takip ediyor ve biliyor. Bunun farkında olmayanlar birtakım aymazlıklarla bu hizmetleri kendileri yapmış gibi algı oyunları ile süslü laflarla bezenmiş reklamlarla sahiplenmeye kendilerine mal etmeye çalışıyorlar.” diyerek konu hakkında şu ifadelere yer verdi.; “Silivri’deki hizmetsizligi, işbilmezliği, aymazlığı, iş yapamazlığı bir şekilde algı siyaseti ile döndürmeye çalışan Silivri halkını bilgisiz ve düşüncesiz ve basit gören zihniyetin hareketi bunlar. Kendisinin yapmadığı hizmeti yapmış gibi göstermek, rol çalmaktan başka iş yapamayanların hareketleri bunlar. Buna en güzel cevabı da Silivri’ye kimin hizmet ettiğini, kimin afiş belediyeciliği ile halkı kandırmaya çalıştığını çok iyi bilen vatandaşlarımız çok iyi vermiş.

HALKI KANDIRMAYA ÇALIŞANLARIN SON 5 AYI KALDI

Sonuçta Silivri hepimizin. Silivri’de taşı taş üstüne koyan herkesten Allah razı olsun. Ama altını çizerek söylüyorum taş taş üstüne koyandan Allah razı olsun. Silivri’ye hizmet etmeyip de Silivri halkını kandırmaya kalkanların da son 5 ayı. Artık Silivri hizmetsizlikten bıkmış ve kurtulmak istiyor. Emin olun Silivri biran evvel bu hizmetsizlikten kurtulup AK Parti iktidarı ile beraber, köşe bucak hizmet almaya devam edecek. Yaparsa AK Parti yapar. Bunu Silivri halkı çok iyi biliyor. Bu vesile ile şahsım ve teşkilatım adına Silivri’ye kimin hizmet ettiğini unutmayan, Silivri’ye sahip çıkan, Silivri’ye yapılan hizmete sahip çıkan çok değerli vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Silivri’ye yapılan hizmetin sahibi olan bu millet, kendisine yapılan hizmete her zaman sahip çıkacaktır.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol