Silivri Facebook
banner88

Cumhurbaşkanı Silivri Adayı İçin “VOLKAN YILMAZ” Dedi…

Cumhurbaşkanı Silivri Adayı İçin “VOLKAN YILMAZ” Dedi…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu’nda yaptığı konuşmanın ardından İstanbul ve ilçelerin adaylarını açıkladı…

Cumhurbaşkanı, İstanbul adayı olarak Binali Yıldırım’ı açıkladı, Silivri adayı olarak Volkan Yılmaz dedi. Cumhur İttifakı çerçevesinde yapılan anlaşmada MHP aday olarak Silivri’ye Volkan Yılmaz’ı önermişti.

Volkan Yılmaz Kimdir?

07.01.1972 tarihinde İstanbul Silivri'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Uludağ Üniversitesi'de tamamlamıştır. Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren aile şirketlerinin ortağıdır. Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası (PÜİS) Üyesi ve Yüksek İstişare Konseyi Üyesi'dir. Ayrıca Büyükçekmece Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin Kurucu üyesidir. 2008 yılında kurulan Türkata Stratejik Araştırmalar Eğitim ve Kültür Vakfı'nın mütevelli heyetindedir. Uzun yıllar profesyonel futbol oynamış, çeşitli kulüplerde yöneticilik yapmış ve bir dönem İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda Yönetim Kurulu Üyeliği ve Teşkilat Başkanlığı görevi üstlenmiştir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol