Silivri Facebook
banner88

Değirmenci, “Silivri’yi bu bataklıktan çıkaracağız”

Değirmenci, “Silivri’yi bu bataklıktan çıkaracağız”

Demokratik Sol Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, Silivri Adıyamanlılar Derneği’ni ziyaret etti. Efsane Başkan Değirmenci, “Silivri’yi bu bataklıktan çıkarmaya söz veriyoruz” dedi.

DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Silivri Adıyamanlılar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Bozan Akcan, misafirlerine çiğ köfte ikram etti.

Silivri’nin hizmet görmediğini ifade eden Efsane Başkan Selami Değirmenci, belediyenin borç batağında olduğunu vurguladı, aday olmasının sebebini anlattı.

BELEDİYENİN 2 SENE DAHA

KAYBEDECEK ZAMANI YOK

Biz bahaneler üretmeyeceğiz, ne vaat ediyorsak 5 yıl içerisinde yapacağız” diyen Efsane Başkan, Adıyamanlılara projeleri tek tek anlattı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Değirmenci, “Bu belediye vatandaşa hizmet eden bir kurum olmaktan çıkmış, birilerine hizmet eder hale gelmiş. Buna izin vermeyelim. Sizde bizim gibi düşünüyorsanız, bu ilçenin soyulmasını doğru bulmuyoruz derseniz, o göreve biz talibiz. Biz bunu en iyi şekilde yapacağımıza inanıyoruz. Ben geçmişte hiç bir şaibenin içinde olmadım, halkımıza da bunun güvenini verdik. Belediyeciliğe ilk defa talip olduğumda ben iki sene alışma ve öğrenme süreciyle geçirdim. Kimse belediyeciliği bilerek çıkmıyor. Şimdi yeni adaylar var ama şuan da belediyenin iki sene kaybedecek hali yok. Silivri’yi bu bataklıktan çıkarmaya söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

Program, istek ve taleplerin ardından son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol