Silivri Facebook
banner88

ERDOĞAN’DAN BOZOĞLU’NA SÜRPRİZ ZİYARET...

ERDOĞAN’DAN BOZOĞLU’NA SÜRPRİZ ZİYARET...

Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nu ilçe teşkilatında ziyaret etti. Sürpriz bir şekilde gerçekleşen ziyarette İlçe Başkanı Bozoğlu, Bilal Erdoğan’a Cumhur İttifakı Silivri seçim çalışmaları ve ilçe teşkilatı hakkında bilgi verdi.

Akşam saatlerinde AK Parti Silivri İlçe Teşkilatına gelen Bilal Erdoğan’ı AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina ve teşkilat mensupları ile beraber karşıladı.

ERDAĞAN’A SEÇİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Bilal Erdoğan’a Cumhur İttifakı olarak Silivri’de yürütülen seçim çalışmaları ve ilçe teşkilatı hakkında bilgi verdi. Bilal Erdoğan ille İlçe Başkanlığı makamında bir süre sohbet eden Bozoğlu günün anısına Bilal Erdoğan’a Silivri Foto Safari 2018 Fotoğraf Sergisinde dereceye giren ‘Silivri Yoğurdu’ konulu fotoğrafı hediye ederek, Foto Safari fotoğraf sergisini gezdirdi.

BİLAL ERDOĞAN ‘SİLİVRİ’DEN GÜZEL HABERLER BEKLİYORUM’

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı ziyaretinden ayrılırken teşkilat mensupları ile de sohbet eden Bilal Erdoğan ‘Silivri’den güzel haberler bekliyorum. Allah gayretinizi boşa çıkarmasın. Her zaman yanınızdayım’ diyerek AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve teşkilat mensuplarından zafer sözü alarak Silivri’den ayrıldı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol