Silivri Facebook
banner88

İstanbul'da sadece Silivri'de var!

İstanbul'da sadece Silivri'de var!

Aktunç: Bu bir iftihardır

İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç, Silivri'de bulunan Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı'nı ziyaret ederek, "Silivri adına bir iftihardır" dedi.

İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Beşiktaş, Merter, Üsküdar ve Silivri olmak üzere dört noktaya konulan tercih çadırları büyük ilgi görüyor. Üniversite tercihlerini yapmak isteyen öğrenciler, bu noktalardan bilgiler alarak, doğru tercih yapıyor.

Bu kapsamda bugün çadırları gezen İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç, Silivri'deydi. Ülkü Ocakları Silivri İlçe Başkanı Özgür Bedel ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, İstanbul 6. Bölge Başkanı Erhan Özkök'ün yanı sıra, Arnavutköy İlçe Başkanı Emrullah Günay, Esenyurt İlçe Başkanı Murat Yüksel, Beylikdüzü İlçe Başkanı Asım Kerim Şahin ve Çatalca İlçe Başkanı Fatih Yüksel katıldı.

'SADECE BURASI VAR'

Çadırda bir süre çalışmalara eşlik eden Başkan Kazım Erdi Aktunç, daha sonra sahilde bulunan Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı'nda incelemelerde bulundu. Aktunç, "39 ilçesi bulunan İstanbul'da Başbuğ Alparslan Türkeş'in bu şekilde isminin yaşadığı başka ilçe yok. Koca İstanbul'da sadece burası var. Bu Silivri adına bir iftihardır" diyerek İstanbul 6. Bölge Başkanı Erhan Özkök ve Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel'e teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol