Silivri Facebook
banner88

Mutlu Bozoğlu;"Bu dava mazluma umut, zalime korku veren bir davadır...

Değerli Silivrililer;

Bugün itibarı ile seçim arifesine girmiş bulunuyoruz. Seçim süreci boyunca, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı olarak teşkilatımızın bütün kademeleri ile var gücümüzle, gece-gündüz demeden çalıştık. Silivri’mizin bütün mahallelerinde çalınmadık kapı, girilmedik dükkân, sıkılmadık el bırakmadık. İlk günkü aşk ve heyecanla, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın millete hizmet aşkı, bize şevk ve heyecan verdi. Cesareti ve dik duruşu bizi cesaretlendirdi. 16 Yıldır milletinin derdi ile dertlenen; 2023,2051 ve 2071 hedefleri ile gelecek neslin huzuru ve refahını şimdiden düşünen bir liderimiz olduğu için, ne kadar şükür etsek azdır. Bu dava hak bir davadır. Bu dava hak ile batılın savaşıdır. Bu dava mazluma umut, zalime korku veren bir davadır.

Çok kıymetli dava arkadaşlarım;

Seçim süreci boyunca, yüreği AK davamızın hizmet aşkı ile atan bütün neferleri ile bir ve beraber olduk. Ailemizden, işimizden, sosyal hayatımızdan kısacası şahsi bütün işlerimizden vazgeçerek bu davayı hep beraber sahiplendik.

24 Haziran gecesi yeni ve güçlü Türkiye’nin başlangıç gecesi olacaktır. 24 Haziran gecesi Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Devlet davasının omuzlarımızda inşa edildiği sürecin temel taşlarından, dönüm noktalarından biri olacaktır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol