Silivri Facebook
banner88

Rıfat Kutlu Veda Etti...

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu sosyal medya hesabından veda konuşması yaptı...

Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli Silivrililer;

16 yıldır her kademesinde görev aldığım; şahsıma 5 yıl Gençlik kolları başkanlığı, 2 yıl teşkilat başkanlığı, Silivri Belediye meclis üyeliği, İBB meclis üyeliği ve 2,5 yıldır da Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığı görevlerini tevdi eden partimiz, yapılan istişareler sonucu 6.Olağan kongremizde yeni bir isimle yola devam etme kararı almıştır.

İnanıyorum ki oluşacak yenilenme süreci ile birlikte partimizin bayrağı daha yukarılara taşınacaktır.

İlçe başkanı olarak görev yaptığım 2,5 yıllık süre boyunca bize 1 Kasım Genel Seçimleri zaferini yaşatan, 16 Nisan referandumunda oyunu daha da arttıran, 15 Temmuz ihanet girişimi gecesinde yaptığımız çağrı ile akın akın partiye koşan tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum.

Bir ilçede verilebilecek bütün siyasi görevlere şahsımı layık gören partime ve teşkilat mensuplarıma sonsuz teşekkür ediyorum.

Allahın izni ile Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde partimiz daha büyük başarılara ulaşacak, kongre süreciyle bırakacağımız bayrak daha yükseklerde dalgalanacaktır.

Bu vesile ile istişareler sonucu karşılıklı olarak alınan kararın; şahsıma, teşkilatımıza, partimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.

DURMAK YOK, YOLA DEVAM!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol