Silivri Facebook
banner88

SELAMİ DEĞİRMENCİ;" ÇALDIĞIN PARALARLA ADAY OLDUN"

‘Çaldığın paralarla aday oldun’

Demokratik Sol Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, Büyükçavuşlu Mahallesi’nde vatandaşlara seslendi. Efsane Başkan Değirmenci, “Seni İl mi onayladı, seni Parti Meclisi mi onayladı, seni MYK mı onayladı? İşte o çaldığın paralarla satın aldığın adaylıkla bugün burada Silivri’nin karşısındasın” dedi.

DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop, CHP’li Meclis Üyesi Devrim Uzun ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Büyükçavuşlu Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Silivri’ye hizmet için yola çıktıklarını ifade eden Efsane Başkan Değirmenci, “Bir amacımız var, bir idealimiz var. Silivri’mizin her köşesini her mahallesini çağdaş bir kent yapabilmek için yola çıktık. Burada eskiden belediye hizmetleri yapılıyordu, gelişiyordu. 10 yıl önce belediyeler iptal edildi. Bu yasanın amacı, güçler birleşince o bölgelere daha iyi hizmet gider anlayışıydı. Şimdi soruyorum size 10 yıldır ne yapıldı Büyükçavuşlu’ya. 10 yıldır hizmet yok. Bırakıldık, terkedildik. Buralar köyken bile daha fazla hizmet alıyordu. Geliyor arkadaşımız buraya, huzurdan bahsediyor, silikon vadisinden bahsediyor, TÜRAM’dan bahsediyor ama Çavuşlu’nun yollarının geçilmez olduğunu görmüyor. Sen hangi çağdaş yatırımdan bahsediyorsun? Sen daha buradaki sokakları çamurdan kurtaramamışsın. Yaptığı hiçbir şey yok” şeklinde konuştu.

1 MİLYON 210 BİN TL SADECE KARGO ÜCRETİ

Tek yaptığı belediyenin kaynaklarını tüketmek” diyen Değirmenci, “10 yıllık bütçeyi yedin, 100 Milyonluk arazi sattın, 300 Milyonluk borç yaptın. Silivri’ye ne hizmet yaptın. Size hizmet olarak gelmesi gereken paralar, Bulgaristan’da Kıbrıs’ta harcandı, belediyenin üst seviyesindeki kişileri zenginleştirdi. Her gün promosyonlar dağıtılıyor, kimse de sormuyor bu değirmenin suyu nereden geliyor? 60 yaşına kadar hiç para kazanmadın, vergi vermedin. Sen bu harcamaları nasıl yapıyorsun? Harcanan her para sizden hizmet olarak çalınmıştır. Öyle promosyonlar dağıtılıyor ki her seçmene bir tane posta gönderiliyor. 121 bin seçmene gidiyor. 10 liradan gönderildiğini düşünün, 121 bin paket 1 milyon 210 bin lira sadece kargo ücreti. Bu paralar sizin hakkınızdan çalınan paralar. Silivri’nin hakkını çalarken, bu insanların karşısına nasıl çıkıyorsun?” dedi.

SEN GAYRİMEŞRU BİR ADAYSIN

Değirmenci sözlerine şu şekilde devam etti; “Bugün yine konuşmuş. Diyor ki, ‘Parti organları onu aday yapmadı. Daha ne istiyor kalktı gitti, başka partiden aday yaptı.’ Sayın başkan bu parti organları seni aday yaptı mı ki? Sen hangi parti organında onaylandın? Seni İl mi onayladı, seni Parti Meclisi mi onayladı, seni MYK mı onayladı? İşte o çaldığın paralarla satın aldığın adaylıkla bugün burada Silivri’nin karşısındasın. Sen meşru bir aday değilsin, sen gayrimeşru bir adaysın. Değerli Silivrililer, böyle bir hizmete tamam diyorsanız, saygı duyarız ama hayır, biz böyle bir yaşama layık değiliz, hak ettiğimiz hizmeti almak istiyoruz, çocuklarımıza layık bir şehir bırakmak istiyoruz diyorsanız, o göreve biz talibiz. Çavuşlu’ya sahip çıkmak istiyorsanız, bize sahip çıkın, biz de sizlere sahip çıkalım.”

Projelerini anlatan Değirmenci, 31 Mart’ta kazananın Demokratik Sol Parti olacağını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol