Silivri Facebook
banner88

Selimpaşa Mutlu Bozoğlu'nu Bağrına Bastı...

DAHA GÜZEL BİR SİLİVRİ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, teşkilat mensupları ile Cuma namazı sonrası Selimpaşa Mahallesini ziyaret etti.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke,Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Selimpaşa Mahalle Başkanı Ümit Bakacak ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde, STK, esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirildi. Ziyaretlerde konuşan Başkan Bozoğlu " Silivri hepimizin öyleyse daha güzel bir Silivri için hep birlikte çalışacağız" dedi.

SİLİVRİ'YE HİZMET BOYNUMUZUN BORCU

Selimpaşa Mahallesinde dernek,site ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada,"Göreve geldiğimiz günden buyana teşkilat mensuplarımız ile birlikte Silivri'mizi karış karış geziyoruz. İlçe Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Meclis Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımızla birlikte programlı bir şekilde mahallelerimizi ziyaret ederek, mahalle sakinlerimiz ile daha güzel bir Silivri için istişarelerde bulunuyor, vatandaşlarımızın talep ettiği hizmetleri bir bir yerine getiriyoruz. Silivri halkının bizden beklentisi çok. Mevcut belediye'den ümidi kesmiş durumdalar. 'Yaparsa AK Parti yapar' diyerek bizden hizmet talebinde bulunuyorlar. Silivri'ye hizmet etmek de bizim boynumuzun borcu. Bıkmadan, usanmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. " dedi.

BİZİM ANALYIŞIMIZDA SEÇİMDEN SEÇİME ZİYARET YOK

Teşkilat mensupları ile birlikte tam gün Selimpaşa programı yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Selimpaşa'da esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Selimpaşa Emlak Konutları Site Yönetimi, Selimpaşa Gümüşhane Şiran Telme Köyü Derneği, Selimpaşa Malatyalılar Derneğine de ziyarette bulundu. Başkan Bozoğlu STK ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, "Bizim siyasi anlayışımızda seçimden seçime ziyaret yok. Teşkilat mensuplarımız ile birlikte sürekli olarak programlı bir şekilde sahadayız. Biz buraya siyaset yapmaya gelmedik. Biz sizlerin sorunlarını dinlemeye ve bu sorunlara çözüm aramaya geldik. Silivri hepimizin. O zaman hep birlikte Silivri'ye sahip çıkacağız ve daha güzel bir Silivri için daha çok çalışacağız" ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol