Silivri Facebook
banner88

Silivri'de İlk Safari Başlıyor...

1.SİLİVRİ FOTO SAFARİ 18 EKİM’DE BAŞLIYOR

İstanbul’un Batı’ya açılan kapısı Silivri’nin tanıtımı için AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 1. Silivri Foto Safari Fotoğraf festivali 18-21 Ekim tarihleri arasında ilçemiz sınırları içerisinde yapılacak.

Ak Pari Silivri İlçe Başkanı Sn Mutlu Bozoğlu, Türkiye’nin birçok ilinden fotoğrafçının katılacağı ve Sili-vri’de bir ilk olan Silivri Foto Safari fotoğraf yarışması hakkında açıklama yaptı. Silivri’nin tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçıların katılacağı ödüllü fotoğraf yarışması 18-21 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

SİLİVRİ’NİN BÜTÜN GÜZELLİKLERİ FOTOĞRAFLANACAK

Silivri Foto Safari ile ilgili bilgi veren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Her bir köşesi ayrı bir güzellikte olan, bizleri bağrında besleyip büyüten Silivri’mize hepimizin borcu var. Bu borcu Silivri’ye hizmet ederek, tanıtarak, güzelleştirerek, Silivri’ye sahip çıkıp geliştirerek ancak ödeyebiliriz. Bizler bunun için gece gündüz var gücümüzle çalışıyoruz.

Bizler istedik ki; Silivri’mizin bu güzelliğini sadece Silivri’de yaşayanlar değil, bütün İstanbul, bütün Türkiye hatta bütün dünya görsün ve bilsin istedik, fotoğraf sanatının bu alanda en güçlü araç olduğunu biliyoruz. Bu amaçla 1. Silivri Foto Safari fotoğraf yarışmasını düzenlemeye karar verdik. Bu yarışma ile Silivri’mizin bütün güzellikleri fotoğraflanacak. Silivri ’de fotoğraf sanatına olan ilgi artacak foto safari sonucunda katılımcıların seçilecek fotoğrafları Silivri’nin fotoğraf arşivine ve gelecek nesil-lere kazandırılacaktır.

TÜRKİYE’NİN BİRÇOK İLİNDEN FOTOĞRAFÇILAR SİLİVRİ’YE GELİYOR

Yurdumuzun çeşitli yerlerinden gelecek olan fotoğraf sanatçılarını Silivri’mizde ağırlayacağız. 18-21 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan Profesyonel ve amatör fotoğrafçıların katılacağı foto safarimize yoğun bir katılım bekliyoruz. Yarışmamızın jüri üyeliğini fotoğraf sanatçıları Hamit Yalçın, Dr. Tuna Akçay, İlhan Türkmen Ömer Şahin ve Şeref Akçay yapacak. Gerçekleştireceğimiz organizasyonun Türkiye’de ilk kez bir siyasi parti tarafından düzenlenecek olması da bizim için ayrı bir önem taşıyor. Biz Silivri’mizi çok seviyoruz ve diyoruz ki; yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.

BAŞVURULAR ÖĞRETMEN EVİ SAFİR KAFE’DE OLACAK

İstanbul’un Batı’ya açılan kapısı Silivri’ konulu yarışmamızın başvuruları 18 Ekim Perşembe günü saat 08.00 de başlayacak. Başvuru merkezimizi Silivri Öğretmen Evi içi Safir Kafe olarak belirledik. 18-21 Ekim arası saat 08:00-18:00 arası burada oluşturacağımız başvuru masasına yarışmacılarımız kayıtla-rını kimlikleri ile yaptırabilecekler. 21 Ekim Pazar günü akşam saat 17:00’de son fotoğraf teslim süresi ve yarışma süresi dolmuş olacak. 4 gün boyunca çekilen fotoğrafların tesliminden sonra jüri üyeleri-miz 3 başarı ödülü, 5 mansiyon ödülü ve 32 sergileme ödülü kazanan fotoğrafları değerlendirdikten sonra açıklayacak. Yarışmaya cep telefonu çekimi ile katılım olmayacak.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SilivriAK PartiSafariFoto

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol