Silivri Facebook
banner88

Volkan Yılmaz'a Kadınlardan ve Gençlerden Sevgi Seli...

Her yerde sevgiyle ilgiyle karşılanıyor

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Çanta mahallesinde kadınlar ile bir araya gelerek projelerini anlattı. Yılmaz’a gösterilen sevgi gösterisi dikkatlerden kaçmadı.

Seçim kampanyası süresince vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Sevgi kazanacak, Silivri kazanacak” temasıyla kadınlar ile toplantılar düzenlemeye devam ediyor. Bugün de Çanta mahallesi kadınları ile buluşan Yılmaz, istek ve talepleri dinlerken aynı zamanda yapacağı projeleri anlattı. Kadınların ve çocukların sanat, sosyal ve kültürel etkinliklere daha fazla katılım gösterebileceği projeler ürettiklerini ifade eden Yılmaz, özellikle çalışan annelerin iş hayatını sürdürebilmeleri için veya iş hayatına katılmaları için ücretsiz kreşler açacaklarını dile getirdi. “Siz hanımefendilerimiz başımızın tacısınız. Sizlerin desteklediği her iş başarıya ulaşır” diyen Yılmaz, sözde değil özde bir anlayışla hizmet edeceklerini belirtti.

Yılmaz, çocuklar için de eğitim yatırımları hayata geçireceklerini söyleyerek, “Ortaokul bitince en az bir yabancı dil, en az bir müzik aleti ve spor dallarında başarılı olacak çocuklar yetiştireceğiz” şeklinde konuştu.

Toplantı sonrası çocukların ve gençlerin sevgi seliyle karşılaşan Yılmaz, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol