Silivri Facebook
banner88

VOLKAN YILMAZ'IN SİLİVRİLİ HEMŞEHRİLERİNE ÖZEL MESAJI...

Muhterem Hemşehrilerim,

Cumhur İttifakının Silivri Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildiğim 28 Aralık 2018 tarihinden hemen sonra başlamış olduğum seçim kampanyamızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Geride bıraktığımız üç aylık süre içerisinde değişik yer ve zamanda diğer adayları olduğu gibi beni de takip ettiniz ve dinlediniz. Çok arzu etmeme rağmen ulaşamadığım elini sıkamadığım hemşehrileriminde olduğunu biliyor, beni anlayışla karşılamalarını diliyorum.

Kampanyamız süresinde ben, Silivri’miz  için bir gelecek tasvir ettim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 yolunda marka bir şehir yaratmak için 23 başlıkta topladığımız projelerimiz çerçevesinde yapacaklarımızı anlattım, sizlerle paylaştım.

Geçmişin kötü yönetim anlayışı ve hatalarının sebep olduğu sorunların çözümü için en başta gereken inanç, azim, kararlılık, cesaret ve irademin var olduğunu ifade ettim. Birisi gibi yalan dolan ve iftiralara tenezzül etmedim.

Kendime, çalışma arkadaşlarıma ve sizlere inanarak,  güvenerek  çıktığımız bu yolda yarından sonra başlayacak olan yeni hizmet döneminde, biliniz ve inanınız ki açık olan gönlüm gibi kapımda her daim açık olacak, dün neyi  ne şekilde söylemiş isem aynısıyla devam edecek , el ele gönül gönüle, beraber ve birlikte üretken ve gönül belediyeciliği anlayışımız ile Silivrimizi;  çocukları, gençleri  yaşlıları ile bütün fertlerinin mutlu olacağı marka bir şehir yapacağımıza olan inancım tamdır.

Belediye yönetiminde sadece ve sadece  liyakat ve ehliyete öncelik verecek, asla ve asla bir ayrımcılığa müsaade etmeyerek ,  Hak ve haklının her daim yanında olacağıma söz veriyorum.

Pazar günü yapılacak olan seçimler geleceğimiz için önemlidir. Demokratik hakkınızı kullanmak üzere oy kullanmak üzere sandığa gitmeli ve herkese de bunu tavsiye etmelisiniz.

Yarın gideceğiniz sandıkta, kendi iradeleriniz ile hem kendinizin hem de Silivri’nin geleceğini belirleyecek bir kararın tercihini yapacaksınız.

Silivri’nin geleceği için değişim elzemdir.  Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği oy pusulalarında MHP, Büyükşehir Belediye Başkanlığı oy pusulasında AK PARTİ  ye evet mühürlerini basarak bu değişimin gerçekleşmesine katkı sağlamanızı rica ediyorum.

Yarın yeni bir tarih yazacak olan siz değerli hemşehrilerime saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.

Gayret bizden, teveccüh sizden, takdir Allah’tan.

Volkan YILMAZ

Cumhur İttifakı

Silivri Belediye Başkan Adayı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol