Silivri Facebook
banner88

Volkan Yılmaz;" Lisemiz yok, gerekirse Ankara’da yatacağım o liseyi yapacağım...

Ankara’da yatacağım o liseyi yapacağım

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Çanta mitinginde yüzlerce vatandaşa hizmet sözü verdi: “Lisemiz yok, gerekirse Ankara’da yatacağım o liseyi yapacağım. Sözümüz söz.”

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Çanta‘da yapılan açık hava mitinginde mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Yılmaz’a Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, MHP MYK Üyesi Ahmet Yiğit Yıldırım, 2014 Ak Parti Silivri belediye başkan adayı Tahir Sert ve Ak Parti eski ilçe başkanı Vural Sönmez eşlik etti. Meşaleler arasında miting alanına giren Yılmaz, çocukları öptü, vatandaşlarla tokalaştı.

YILMAZ: SİZİ UNUTANLARI SİZ DE UNUTUN

Alkışlarla konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, 1 Nisan’da hizmet hasretinin biteceğini belirtti. “Silivri unutuldu, Çanta unutuldu, dahası sizler unutuldunuz. Ama sizi unutanları siz de unutun ve 31 Mart akşamı gereğini yapın” diyen Yılmaz, 7’den 70’e herkesle kucaklaşacağını ve büyük buluşmayı gerçekleştireceklerini belirtti.

HER MAHALLEYE ÜCRETSİZ KREŞ

Kadınlara yönelik kültürel ve sanatsal projelerini, özellikle ücretsiz kreş hizmetini anlatan Volkan Yılmaz, “Hanımefendiler sizlerle yol yürümekten gurur duyuyorum. Çocuğunuzun okul ve iş hayatınız arasında sıkışıp kalmayacaksınız. Her mahalleye ücretsiz kreşler açacağız. Çocuklarımızın daha iyi eğitim görmeleri için yüzme havuzu, spor salonları, kültürel ve sanatsal eğitim hizmeti vereceğiz” diye konuştu. Engelliler için yüzme havuzu başta olmak üzere rehabilitasyon merkezleri ile ailelerin yükünü hafifleteceklerini ifade eden Yılmaz, “Bu hayatı birlikte yaşıyorsak engelleri de birlikte aşacağız. Engelli kardeşlerimiz, çocuklarımız ve ailelerimiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” mesajı verdi.

LİSE, İLKOKUL ve DÜĞÜN SALONU SÖZÜ

Yılmaz, diğer mahalleler gibi Çanta mahallesinin de hizmetten çok geri kaldığını ifade ederek, vatandaşların en önemli talebi olan lisenin yapılacağını müjdeledi. Yılmaz, Çağdaşkent’e ilkokul çağındaki yapılacağını belirterek, “Hizmet hasreti sona eriyor. Lisemiz yapılacak. Nasıl yapacaksınız diye sorarsanız, gerekirse bakanlıkta Ankara’da yatacağım ama o liseyi yapacağım” dedi.

Mahallede yolların bozuk olduğu, aydınlatma ışıklarının yanmadığı, düğün salonu bulunmadığı şikayetlerini ortadan kaldıracaklarının altını çizen Yılmaz, “Ne söz verdiysek yapacağız, hatta daha fazlasını hapacağız. Mahalle konağı yapacağız, gençlik merkezi yapacağız, spor salonu yapacağız, mezbahane ve hayvan satış yeri yapacağız, yöresel kent pazarı yapacağız ve tüm sorunları ortadan kaldıracağız” diye konuştu.

Yılmaz bol bol hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra mahalleden ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
Volkan YılmazLiseÇanta

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol