Silivri Facebook
banner88

VOLKAN YILMAZ: “SİLİVRİ’DE İKTİDAR OLACAĞIZ”

VOLKAN YILMAZ: “SİLİVRİ’DE İKTİDAR OLACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Silivri’de kimseyi ayırmayan, şeffaf ve adil bir yönetim sergileyeceğiz. Cumhur İttifakı’nın önemi ve manası da budur” dedi.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Silivri’de 11 kamu kurumuna ziyaret düzenleyerek seçim çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ile birlikte sabah saat 09.00’da Silivri Kaymakamı Ali Partal’ı ziyaret eden Volkan Yılmaz, Cumhur İttifakı çalışmalarını Kaymakam Partal ile paylaştı. Ardından sırasıyla Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan ve mahalle muhtarları, Silivri Gaziler Derneği Başkanı Adnan Gürcan ve yönetimi, Silivri Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan ve yönetimi, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Şaban Erdan ve yönetimi, Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetimi, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı ve yönetimi, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve yönetimi, Silivri Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin ve yönetimi, Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu ve yönetimi, Silivri Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Zafer Güler ve yönetimi ziyaret edildi.

YILMAZ: “SİLİVRİ KAZANACAK”

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, yaptığı değerlendirmede 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler ile Silivri’de yeni bir dönem başlayacağını belirtti. Üretken belediyecilik anlayışının ortaya konacağını dile getiren Yılmaz, tüm kurumlar ile katılımcı ve uzlaşmacı bir yönetimin sergileyeceklerini ifade etti.

Silivri’nin coğrafya, tarih, deniz ve toprak olarak İstanbul ilçelerinden çok farklı bir önemi olduğunun altını çizen Yılmaz, “Silivri’yi daha ileriye taşıyacak vizyon projeler hayata geçireceğiz. 81 milyon nüfuslu Türkiye’nin her bölgesinden hemşehrilerimiz bu şehirde yaşıyor. Silivri’de kimseyi ayırmadan, farklı bakmadan, şeffaf ve adil bir şekilde yöneteceğiz. Cumhur İttifakı’nın önemi ve manası da budur. El birliğiyle başaracağız ve Silivri’de iktidar olacağız” dedi.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol