Silivri Facebook

Bayrak asmada DP geri kalmadı
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Geçtiğimiz günlerde Silivri’yi bir gecede bayraklarla çeviren AK Parti, seçim çalışmalarına hızlı bir giriş yapmıştı. Bunun üzerine diğer partilerin ne gibi çalışmalar yapacağı merak edilirken, çok geçmeden CHP, MHP ve son olarak da DP’de aynı şekilde Silivri’yi bayraklarıyla donattı.
Silivri’nin tüm cadde ve sokaklarında aynı yerlere aynı şekilde bayrak asan partilere vatandaşlar ise farklı tepkiler getirdi.
 
Seçim çalışmaları boyunca bayrak asmanın yasaklanması gerektiğini söyleyen Kadir Candan “Onu yapacakları masrafları başka şeylere yapsınlar. Paralar sokağa gidiyor. Bayrak asmak seçim dönemi boyunca yasaklanmalı. Bu kargaşa başka türlü ortadan kalkmaz.” dedi.
Bu konuda düşüncelerini belirten Bülent Erözkan “Bu bayraklar çevre kirliliği yaratıyor. Ben mecbur muyum a parti ya da b partinin bayrağını dükkânımın önünde görmeye?” şeklinde konuştu.
 
Konuya başka bir açıdan yaklaşan Filiz Güler ise “Seçim dönemlerinde bu tür çalışmalar yapılıyor. Partiler daha fazla kesime inmek ve tanınmak adına bu çalışmalara kalkışıyorlar. Bu dönemde gayet normaldir. Bunda abartılacak bir şey yok.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol