Silivri Facebook

Deniz Bir Can Daha Aldı
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Geçtiğimiz Salı günü saat 19.00 sularında arkadaşlarıyla beraber Dalgakıranda oturan 30 yaşındaki Metin Erişken, elinden uçarak denize düşen 20 YTL’ nin ardından üzerindeki elbiselerini çıkartarak denize atladı. Rüzgarın etkisiyle suda ilerleyen paranın arkasından yüzen erişken bir daha kıyıya gelemedi.
 
Aslen Fenerköy’lü olan Metin Erişken, evli ve 2 kız çocuk babasıydı. Arama çalışmaları için İstanbul’dan gelen Sahil Güvenlik Ekipleri ve dalgıçların uzun süren arama çalışmaları sonrası cesed bulundu. Alınan duyumlara göre yıllık izinde olan Fener köy muhtarı Muharrem Eren de tüm köyü yasa boğan olayı duyunca iznine ara vererek geri döndü.
 
Silivri’de bu güne kadar 9 kişi boğuldu
Öte yandan, bu yılın Ocak-Temmuz döneminde, jandarmanın sorumluluk bölgesinde bulunan Silivri'de 9, Şile'de 7, Sarıyer'de 3, Çatalca'da 7, Beykoz'da 4, Eyüp'te 2, Kartal'da 1, Pendik'te 1 ve Büyükçekmece'de 1 olmak üzere toplam 35 kişi suda boğuldu.
 
Jandarma yetkilileri, geçen yılın aynı döneminde 54 kişinin boğularak öldüğünü, alınan önlemlerle sayının bu yıl yüzde 36 oranında azaldığını ifade etiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol