Silivri Facebook

DP'den Gövde Gösterisi
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Demokrat Parti İstanbul 3.Bölge milletvekili adayları dün tüm teşkilat üyeleri birlikte Silivri çarşı esnafını ve beldeleri ziyaret ederek yerli ve yazlıkçı halktan önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesi destek istedi.
 
İlk olarak Silivri çarşı esnafını dolaşan Demokrat Partililer daha sonra, Silivri Küçük Sanayi Sitesine gittiler. Buradan Gümüşyaka, Çanta ve Değirmenköy beldelerine geçen milletvekili adayları ve DPli kurmaylar halktan büyük ilgi gördü.
 
DP Silivri İlçe Başkanı Mehmet Can, İlçe Teşkilat Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri ile birlikte esnafı gezen vatandaşlar ile tokalaşan, hal hatır soran Demokrat Parti’li milletvekillerine yoğun sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar destek sözü verdiler.
 
Demokrat Parti Silivri İlçe binasından başlayarak, önce çarşı esnafını  ziyaret eden milletvekili adayları esnaftan da büyük ilgi gördü. Ak Parti'nin uyguladığı ekonomik programdan dert yanan esnafın büyük bölümü “Siftahsız dükkan kapatıyoruz. Millet perişan, biz perişan, ne olacak bu halimiz. İnşallah Pazar günü AKP den kurtulacağız ve Pazartesi günü yepyeni bir Türkiye'ye uyanacağız. Desteğimiz Demokrat Parti’ye” diyerek duygularını dile getirdiler.
 
Çarşı esnafı ziyareti ardından Küçük Sanayi Sitesine geçen kafile daha sonra Silivri’nin beldelerinden  Çanta, Gümüşyaka ve Değirmenköy’e giderek buradaki vatandaşlarla biraraya geldiler.  Demokrat Partili milletvekili adayları yoğun ilgi ve teveccühünden memnun kalırken “Ülke sorunlarının ne kadar çok olduğunu biliyoruz. Biz, bu sorunların çözümü için yola çıktık. Bu akşam Silivri'de gitmediğimiz esnaf ve sorunlarını dinlemediğimiz vatandaş kalmadı. Halkla adeta bütünleştik. Gezdiğimiz her yerde bize çok yoğun bir ilgi vardı. Her zaman dediğimiz gibi, halk oyunu hak edene verecektir. Vatandaş, yandım Allah diyerek bir kurtuluş yolu arıyor. Biz DP'ye ve Mehmet Ağar'a hep güvendik. Mitinglerde toplanan kalabalığa da bakılırsa, bu iş AKP'nin bitişine delalettir. Her şey çok güzel olacak” dediler.
 
Her geçen gün destekleyenlerin yoğunlaştığını dile getiren DP 6. sıra milletvekili adayı Salih Yazıcı ise, “Ankara'da Silivri'min sesi olmak için her fedakarlığa hazırım. İnşallah Pazartesi sabahı Türkiye yepyeni bir Türkiye olma yolunda ilk gününü, Türkiye'nin çaresi olan Demokrat Parti iktidarı ile yaşamaya başlayacak” dedi.
 
DP 2.sıra milletvekili adayı Orhan Keçeli ise  Türk Milletinin Demokrat Partiye büyük ilgi gösterdiğini dile getirerek “ Demokrat Parti Türkiye'nin gerçek kurtarıcısıdır. Sayın Ağar  ve siyasi Partiler içinde en birikim ve deneyimli kadrolar ile iş başı yapabilecek tek kadro Demokrat Parti'de vardır.” dedi.
 
DP 4. sıradan milletvekili adayı Necdet Menzir ise“Bu iktidar Demokrat Parti iktidarı olacaktır ve Türkiye ancak ve ancak Demokrat Parti iktidarı ile düze çıkacaktır. Pazar günü tüm halkımızı sandık başına davet ediyoruz ve Türkiye'nin kurtuluşuna bir katkı vermelerini istiyoruz. Oylarınız Demokrat partiye” dedi.
 
Saat 14.00'da başlayan Silivri turu, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
 
DP’ye bir üye daha
Bu arada, Demokrat Parti Silivri İlçe Teşkilatı üye sayısını her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Önceki akşam Parti binasında, Hanife Ayvaz isimli bir bayana rozet takan Milletvekili Adayı Salih Yazıcı, “gün geçtikçe daha da güçleniyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol