Silivri Facebook
banner88

Mecliste Yarın 6 Komisyon Raporu Görüşülecek...

MAYIS AYI MECLİSİ II. BİRLEŞİMİ YARIN GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Silivri Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısının II. Birleşimi, 10 Mayıs 2019 Cuma günü saat 10.00’da Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Silivri Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nın II. Birleşiminin I. Oturumu, 10 Mayıs Cuma günü Saat 10.00’da Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. Toplantıda görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde;

G Ü N D E M :

1- İlçemiz sınırları içerisinde bulunan mahalle muhtarlarına yardım yapılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

2- Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan borçlar ile belediyemizce yapılan hizmet bedellerinin ödenmesi için borçlanılması ve borçlanma konusunda Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

3- Belediyemiz ile Tüm-Yerel-Sen (Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası) Memur Sendikası arasında hazırlanan sendika sözleşmesinin onaylanması ve imzalamak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Plan Bütçe ve Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

4- Belediyemize ait nikah yapılan salonlarda tarife ücretinin belirlenmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

5- İlçemiz sınırları içinde bulunan isimsiz cadde ve sokakların isimlendirilmesi ile ilgili İsim Tespit Komisyonu raporunun görüşülmesi.

6- Belediyemiz 2018 yılı kesin hesabı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol