Silivri Facebook
banner88

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın Mesaj Yayınladı...

İLÇE BAŞKANIMIZ ZAFER YALÇIN’IN 3 MAYIS MİLLİYETÇİLER GÜNÜ MESAJI

Hüseyin Nihal Atsız ve milliyetçi vatanseverlerin 75 yıl önce başlattıkları hukuksal bir mücadele, Türk milliyetçiliği tarihinin mihenk taşı olmuştur ve bugün manası çok yüksek boyutlara ulaşmıştır.   

Milliyetçilik; vatanını, milletini, devletini ve bayrağını sevmektir. Dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun yaşadığı toprakları seven, o topraklar için mücadele eden, koruyan ve kollayandır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti bölünmez bir bütündür. Atalarımızın kanıyla ve canıyla inşa ettiği bu topraklar bizlere miras oldu; bizler de bu mirası canımız pahasına sahip çıkacağımıza and içtik. İşte bu yemini karşılıksız ve beklentisiz ederken, benliğimizde tek bir şey vardı; o da milliyetçilik.

Türkler, sadece bir ırkın ve bir milletin adı değil, gönül coğrafyasının tümünde yüzyıllardır varlık gösteren, İslam ile şereflendirilmiş, mazlum ve masumlara el uzatan, zalime dur demesini bilen büyük bir millettir.

3 Mayıs 1944'ün yıl dönümünde Milliyetçiler Günü’nü kutluyor, milliyetçi kahramanları şükran ve minnetle anıyorum. Başta merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere bu mücadeleyi taçlandıran büyük dava adamlarını rahmetle yad ediyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol