Silivri Facebook
banner88

Muhtar Özkan vefat etti

Özkan, dün Beyciler Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Silivri Beyciler Köyü Muhtarı Fikret Özkan, yaklaşık iki ay önce yüksek tansiyon nedeniyle ani bir beyin kanaması geçirmiş, bir süre Çerkezköy’de bulunan Güneş Hastanesi’nde yoğun bakımda tutulmuştu.
Özkan, iki ay önce bu sefer akciğer rahatsızlığı nedeniyle Güneş Hastanesi’ne yatırıldı. İki hafta önce rahatsızlığının ciddileşmesi üzerine Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Muhtar Özkan, dün sabah saatlerinde vefat etti. Haberi alan Özkan’ın yakınları ve dostları, Silivri Beyciler Köyü Muhtarlığı’na akın etti. Özkan, dün ikindi namazına müteakip kılınan öğle namazının ardından Beyciler Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Özkan’ın cenazesine Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan, CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Afşın Düğencioğlu, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren, tüm köy ve mahalle muhtarları, Silivri eski Belediye Başkanı Selami Değirmenci, CHP Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları, AK Parti Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları, MHP Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol