Silivri Facebook
banner88

NECMETTİN AMCAMIZI KAYBETTİK
Silivri Kuzey Kafkasyalılar Derneği kurucularından Necmettin Özkurt dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Kayseri Uzunyayla eşrafından yıllardır Silivri’de ikamet eden Necmettin Özkurt geçtiğimiz günlerde bir prostat ameliyatı geçirmişti. Bunun dışında her hangi bir sağlık  sorunu olmayan Necmettin Özkurt’un  ölüm nedeninin gizli kalp krizi olduğu belirtildi.
Silivri’nin sevilen ailelerinden Özkurt ailesinin babaları olan Necmettin Özkurt”un ani ölümü ailesi ve dostlarını üzdü. Evli ve 6 çocuk babası olan Necmettin Özkurt’un cenazesi dün Piri Mehmet Paşa Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Silivri Yeni Mezarlığı’nda toprağa verildi.
 
75 Yaşında vefat eden Necmettin Özkurt’un cenazesine Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan,  CHP Silivri İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım, Silivri Belediye Başkan Danışmanı Sancak Dolar,  Silivrispor Kulüp Başkanı A.Refik Bek, CHP Belediye Başkan Aday adayı Yılmaz Kandemir ve çok sayıda seveni katıldı. Değişim Gazetesi olarak merhuma Tanrı’dan rahmet, kederli ailesine ve dostlarına başsağlığı dileriz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol