Silivri Facebook
banner88

Silivri Erel Spor Kulübü Taekwondo Takımı Attığını Vuruyor...

Silivri Erel Spor Kulübü Taekwondo Takımı Attığını Vuruyor...

2017 yılında katıldığı tüm müsabakalardan madalya almayı başaran Erel spor kulübü Taekwondo takımı bu kez Geçtiğimiz hafta Sarıyer de gerçekleşen İstanbul Şampiyonasında madalya aldı.

12 yaşındaki Ahmet Furkan Çelikten 33 Kg da 3. Olarak madalyasını silivriye kazandırdı. 23 Nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı münasebetiyle İstanbul Taekwondo İl Temsilciliği’ faaliyet programına aldığı 23 Nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı minikler İstanbul Şampiyonası yaklaşık 1000 sporcunun katılımıyla sona ermiştir.

Taekwondo il temsilcisi Mustafa BULUT, yaptığı açıklamada şampiyonaya katılımın oldukça yüksek olduğunu, yarışmaların centilmenlik içinde coşkulu bir şekilde dört gün sürdüğünü belirterek 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı olan 23 Nisan şuuruyla yetiştirip geleceğe hazırlamak bedeni ve ruhi gelişimlerine katkı sağlamaya devam etmek olduğunu dile getirdi. BULUT daha sonra, İstanbul’da yapılan hakem kursundan yeni gelen arkadaşlarla ve hakem komitesi antrenörü idarecisi ve diğer kurullarıyla İstanbul Taekwondosunun daha güçlü ve emin adımlarla yoluna devam ettiğini diğer illere örnek çalışmalar yaptığını ve Türk Taekwondosuna yapılan katkıları değerlendirip bunun artarak devam edeceğini belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol