Silivri Facebook
banner88

Silivri’de Bal Veren Eli Isırdılar... Halil Günay

Silivri’de Bal Veren Eli Isırdılar... Halil Günay

Silivri belediye başkanı tarafından rica minnet teklif edilerek 12.06.2016 yılında olağanüstü kongrede Silivri halkı, taraftarı, esnafı, Silivrispor yöneticileri, kamuoyu ve sivil toplum kuruluşlarının desteğini alarak tek başına aday olup Silivrispor Başkanlığını kazanan Ümit Kalko 29.06.2017 tarihinde saat:11.00 de Silivrispor klübünde yapmış olduğu basın toplantısında 30.06.2017 tarihinde yapılacak olan Silivrispor Kulübü başkanlık seçiminden çekildiğini, basın mensuplarına, STK başkanlarına ve Silivrililere açıkladı.

Ümit Kalko Kimdir?

1983 yılında Ankara'da doğan Ümit Kalko, Gazi üniversitesi uluslararası ilişkiler mezunudur. Yükseklisansını Kadir Has üniversitesi uluslararası ilişkiler bölümünde “ Avrupa Birliği Sürecinin Yerel Yönetimlere Yansımaları” konusu üzerine tamamlamıştır.Ümit Kalko doktorasını İstanbul Aydın Üniversitesi işletme bölümünde “Yönetim ve Organizasyon” alanında hala devam etmektedir.

52 kampüs ve 165 okulla 20 bine yakın öğrenci ile eğitim ve öğretim alanında hizmet gösteren Mektebim Okulları'nın kurucusudur.

Ümit Kalko Silivrispor Başkanlığına Gelmeden Önceki Silivrispor Mirası:

2015-2016 yılları arasında 3.ligte 1. grupta mücadele eden Silivrispor, 36 maçta 43 puan ile 14.sırada yer aldı. Silivrispor bu sezonda iddiası olmayan takım vizyonu sergilemiş ve bunun sonucu olarakta ligde tutunabilmeyi son haftalara bırakarak Ümit Kalko’ya küme düşmekte olan bir takım bıraktılar.

Silivrisporun ekonomik sıkıntıları 3.3 milyon TL borçu ve itibarsız bir kulüp olması Ümit Kalko ya kalan miraslardandır.

Ümit Kalko’nun Silivrispor’a Bıraktığı Miras

Ümit Kalko Başkan olmadan önce Silivrispor küme düşmemek için 3.lig de mücadele ederken Ümit Kalko döneminde ise 3. Lig de şampiyon olarak 2. Lig de mücadele etmesine hak kazandırmıştır.

Ümit Kalko dönemi öncesinde Silivrisporun 3.3 milyon TL borcu varken Ümit Kalko döneminde şampiyon bir takım oluşturmasına rağmen borcu artırmayarak 2.5 milyon TL borç çizgisine getirmiştir.

Ümit Kalko'dan önce Silivrispor devlet ve esnaf çevrelerinde itibarını kaybetmişken Ümit Kalko döneminde devlete olan borcu yapılandı ve esnaflara olan borçları da ödenerek Silivrispor'un itibarını yeniden sağladı.

Sonuç

"Bal veren eli Silivri belediye başkanı, faşist, ayyaş,dolandırıcılar ve darbeciler birleşerek ısırdılar." Kaybeden kim sorusu ise kesinlikle ‘Silivrililer’ oldu.

Halil Günay

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol