Silivri Facebook

Süleymanoğlu'ndan Silivri Çıkartması
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Dün seçim çalışmaları kapsamında 3. kez Silivri’ye gelen, 3 olimpiyat, 8 dünya, 9 Avrupa, toplam 62 dünya rekoru sahibi, uluslararası halter federasyonu tarafından 100 yılın sporcusu seçilen ve aynı zamanda Dünya Halter Federasyonu Asbaşkanı olan Naim Süleymanoğlu dün yine Silivri’deydi.
 
MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, 3. bölge 6. sıra milletvekili adayı Naim Süleymanoğlu ile birlikte MHP Silivri İlçe Teşkilatı’nın Çeltik, Yolçatı, Seymen, Kadıköy, Ortaköy, Danamandıra, Küçüksinekli, Büyüksinekli köylerine giderek vatandaşlardan destek isteyeceklerini söyledi.
 
Çok büyük ilgi görüyoruz…
2004 yılı seçimlerinde Kıraç’tan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı olduğunu söyleyen Naim Süleymanoğlu, milletvekili adayı olmasında en büyük etkenin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olduğunu söyledi. Süleymanoğlu “Devlet Bey, milletvekili adayı olmam için ısrar etti. Bende aday oldum. Bir buçuk aydır çalışıyoruz. İlk başlarda zorlanacağız sanmıştım ama vatandaşlardan çok büyük ilgi görüyoruz. İnsanlar bizimle konuşmak istiyorlar. Esnaf ve vatandaşları ziyaret ediyoruz. Dertlerini dinliyoruz. Destek istiyoruz. Oy istiyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Şu aşamada sadece iktidara gelmeyi düşündüğünü söyleyen Süleymanoğlu, Spor Bakanı olmak gibi bir düşünceniz var mı sorusuna “Bunları düşünmek için henüz çok erken.  Kimlerin ne görev vereceğine daha sonra ki aşamalarda parti karar verecek. Bizim şuan da tek isteğimiz tek başına iktidara gelmektir.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol