Silivri Facebook
banner88

VATAN PARTİSİ BASIN AÇIKLAMASI...

Değerli basın emekçileri kıymetli Silivri halkımız 

Mehmetçiğimize kurşun sıkan, vatandaşlarımıza bombalı tuzaklar kuran, ormanlarımızı yakan, terör örgütü pkk ve siyasi uzantısı hdp tarafından kaçırılan evlatları için feryad eden analarımıza sahip çıkıyoruz.                                                                                                                     

Evlatlarını terör örgütü pkk’nın elinden kurtarmak üzere annelerimiz Diyarbakır hdp il binası önünde başlattıkları oturma eylemi bugün yirminci gününde. Hacire Anne bir çoban ateşi yaktı diğer bağrı yanık analara cesaret verdi, umut oldu.  evlatlarını hdp’nin kaçırdığını söyleyen analar hdp il binasının önüne oturdu, “evladımı getirin almadan gitmem” dedi.  

Evlat acısı ortaktı şehit annelerimizde  destek verdi, Türk ve kürt kardeşliğini  ayrılmayacağını  tüm dünyaya gösterdi. Vatan Partisi  ilk günden beri bağrı yanık anaların yanında yer aldı. Hdp yöneticilerinin engel olmasına tokat gibi yanıt analardan geldi  bir anne; “Diyarbakır’da genç bırakmadınız ya ceza evinde ya toprağın altında” , diğeri “ başlarım sizin kürdistan davanız”a, “elin çocuğunu Amerika’ya uşaklığa gönderen sen” diyerek hdp’nin suçlarını yüzüne çarptı. Diyarbakır’daki analar sadece  pkk hdp’ye değil Amerikan emperyalizmine meydan okumaktadır, tarihi  değeri vardır. 

Vatan Partisi olarak tüm siyasi partileri  pkk’ya eleman devşiren Hdp’ye karşı çıkmaya evlatlarını isteyen annelere  imza vererek  destek olmaya davet ediyoruz.  Hdp anayasaya haykırı faaliyet yürüten bir partidir derhal kapatılmalıdır. terör silahla ezilerek biter Mehmetçiğimiz pkk’yı ezdikçe bazı siyasi partiler yeniden açılım sürecini gündeme taşımaktadırlar, bu pkk’yı kurtarma girişimidir  çok yanlıştır.  Geçmişteki açılım süreci milletimize yedi yüzden fazla şehide mal olmuştur. Vatan Partisi olarak bunun karşısında olacağız . Açılım sürecini savunan siyasi partiler tarihin çöplüğüne gidecek, pkk ezilecek, hdp kapatılacaktır. Diyarbakır’daki bağrı yanık yürekli  Annelerimize saygı ve selamlarımızı gönderiyoruz. yüreğinizle vicdanınızla burada olan sizlere partim adına teşekkür ediyorum.             

                                                        Vatan Partisi Silivri ilçe başkanı

                                                                   Latif AYDIN

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol