Silivri Facebook

Yazıcı'nın Ayak Sesleri Ankara'da
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri halkından yoğun ilgi gören Yazıcı ve teşkilat üyeleri programını gece yarısına kadar sürdürdü.
 
Demokrat Parti İstanbul 3.Bölge 6. sıra milletvekili adayı Salih Yazıcı, geçtiğimiz Pazar akşamı tüm teşkilat üyeleri birlikte Silivri çarşı esnafını ziyaret ederek yerli ve yazlıkçı halktan önümüzdeki hafta Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesi destek istedi. Silivri Yoğurt Festivali nedeniyle aşırı kalabalıklaşan Silivri’de güzel bir zamanlama ile halkın karşısına çıkan Yazıcı ve DPli kurmaylar halktan büyük ilgi gördü.
 
DP Silivri İlçe Başkanı Mehmet Can, İlçe Teşkilat Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri ile birlikte esnafı, çay bahçelerini ve kordon boyunda gezen vatandaşlar ile tokalaşan ,hal hatır soran  Demokrat Parti 6. sıra adayı Salih Yazıcı’ya yoğun sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar “ Salih bey’i Ankara’ya göndereceğiz. Orada bizi en iyi temsil edeceğine inancımız sonsuz. Ankara’da Salih, gülecek Silivri’ye talih” diyerek sevgi gösterisinde bulun vatandaşlar
 
Salih Yazıcı'yı öpme yarışına girdiler.
Saat 20.00’da başlayan Silivri turu, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
DP Silivri İlçe binasından başlayarak, önce çarşı esnafını  ziyaret eden kafile esnaftan da büyük ilgi gördü. Ak Parti’nin uyguladığı ekonomik programdan dert yanan esnafın büyük bölümü “ Siftahsız dükkan kapatıyoruz. Millet perişan, biz perişan, ne olacak bu halimiz. İnşallah Pazar günü AKP den kurtulacağız ve Pazartesi günü yepyeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Desteğimiz Demokrat Parti ve Salih Yazıcıya” diyerek duygularını dile getirdiler.
 
Çarşı esnafı ziyareti ardından kordon boyundaki çay bahçelerini dolaşan ekibin son durağı Piramit Çay Bahçesi oldu.
 
Yapılan Silivri turunda halkın yoğun ilgi ve teveccühü ile karşılaşan Milletvekili adayı Yazıcı “Halkın içinden biri olarak, Silivri ve Silivri halkının sorunlarını en iyi bilen insanlardan biriyim. Biz, bu sorunların çözümü için yola çıktık. Bu akşam Silivri’de gezmediğim esnaf ve masa, sıkmadığım el kalmadı. Halkla adeta bütünleştik. Gezdiğimiz her yerde bize çok yoğun bir ilgi vardı. Her zaman dediğim gibi, halk oyunu hak edene verecektir.
 
Vatandaş, yandım Allah diyerek bir kurtuluş yolu arıyor. Ben DP’ye ve Mehmet Ağar’a hep güvendim. Boş işler yapmadığımıza başından beri inandım. Mitinglerde toplanan kalabalığa da bakılırsa, bu iş AKP’nin bitişine delalettir. Her şey çok güzel olacak. Ben buna inanıyorum.” dedi.
 
Her geçen gün destekleyenlerin yoğunlaştığını dile getiren Salih Yazıcı Ankara’da Silivri’min sesi olmak için her fedakarlığa hazırım.İnşallah Pazartesi sabahı Türkiye yepyeni bir Türkiye olma yolunda ilk gününü, Türkiye’nin çaresi olan Demokrat Parti iktidarı ile yaşamaya başlayacak” dedi.
 
Demokrat Parti İlçe Başkanı Mehmet Can ise, Türk Milletinin Demokrat Partiye büyük ilgi gösterdiğini dile getirdiği konuşmasında “ Demokrat Parti Türkiye’nin gerçek kurtarıcısıdır. Sayın Ağar  ve siyasi Partiler içinde en birikim ve deneyimli kadrolar ile iş başı yapabilecek tek kadro Demokrat Parti’de vardır. Sayın Salih Yazıcı kardeşimizi de Ankaraya yolcu edeceğiz inşallah” diyerek Anavatan tabanının kendilerine büyük destek olduğunu Tabanda olan bu kaynaşmanın seçim sonrasında tavanda da yaşanacağına yürekten inandığını dile getirdi
 
Can “ Halkımız bu birleşmeye canı gönülden destek verdi. Bazı konularda yaşanan fikir ayrılıkları giderilmeyecek problemler değil, süre çok kısa olduğundan bunlar masaya yatırılamadı. Ama Anavatandaki kardeşlerimizden büyük destek aldık ve almaya devam ediyoruz. Bu iktidar Demokrat Parti iktidarı olacaktır ve Türkiye ancak ve ancak Demokrat Parti iktidarı ile düze çıkacaktır. Pazar günü tüm halkımızı sandık başına davet ediyoruz ve Türkiye’nin kurtuluşuna bir katkı vermelerini istiyoruz. Oylarınız Demokrat partiye” dedi.,

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol