Silivri Facebook
banner88

YUNUS EMRE YAŞAR'IN VEDA BUSESİ...

Sevgili Silivrispor Ailem ;

25.11.1999 yılında tanıştım bu kutsal formayla. İlk başladığım günden bugüne kadar aynı heyecanla aynı arzuyla aynı istekle taşıdım bu armayı göğsümde. Kendime ve kulübüme karşı her zaman dürüst oldum bundan sonrada dürüst olmaya devam edeceğim. Burası benim evim, ailem. Çok güzel insanlarla tanıştım çok güzel dostluklar kurdum. Bu kulüpte yıllarım geçti büyüdüm, evlendim ve çocuğum doğdu. Bu kulüpte oynarken en sevdiğim insanları kaybettim. Büyük mutlulukları ve acıları hep beraber yaşadık. Silivrispor’u her zaman evim olarak göreceğim. Bu ailenin önemli bir parçası olmak benim için gurur kaynağıdır. Futbolun içinde her zaman bitiş ve başlangıçlar vardır. Sözleşmem bitmiş olmasına rağmen kulübüme olan saygımdan dolayı herhangi bir kulüple görüşme yapmadım sabırla kendi kulübümden çağrılmayı bekledim . Kulüp sekreterinden gelen telefonla günler sonra davet edildim. Yeni yönetim kurulundan 3 yönetici ile yaptığımız kısa görüşmede aldıkları karar doğrultusunda benimle çalışmak istemediklerini öğrendim. Kendilerine teşekkür ederek ve başarılar dileyerek kulübümden ayrıldım. Çok güzel duygularla ayrılıyorum. Oyuncular gider oyuncular gelir. İlk A takım maçına çıktığımda kulübümüz 1. amatör kümedeydi şükürler olsun ki 3.ligde kulübüme veda ediyorum. Her kategorisinde kaptanlık yapmanın her kategorisinde şampiyonluk yaşamanın gururuyla ayrılıyorum. Her zaman kulübümün destekçisi olacağım. Umarım yeni gelen futbolcu kardeşlerimizde bizden devraldıkları Silivrispor bayrağını layıkıyla dalgalandırırlar. Başkanlar, teknik direktörler ve oyuncular geçicidir yalnızca arma kalıcıdır.

Vedalar zordur insanın evinden yuvasından kopması bir o kadar daha zordur. ALLAH'A şükürler olsun ki bana böyle bir veda nasip etti alnım ak başım dik. Büyük duygu yoğunluğu içerisinde yazıyorum bu cümleleri. Maddi manevi sahip olduğum herşeyi  Silivrispor’a borçluyum. Tüm hayatımı burada geçirdikten sonra hoşça kalın demek inanın çok zor. Çok değerli Silivrispor taraftarına ve çok değerli Silivri halkına yıllardır şahsıma gösterdikleri sevgi ve saygıdan dolayı çok ama çok teşekkür ediyorum. Sizleri çok özleyeceğim. Her zaman aklımda, kalbimde ve dualarımda olacaksınız.

Burada geçirdiğim senelerde beraber olduğum kader birliği yaptığım sohbetim muhabbetim olan herkese hakkımı sonuna kadar helal ediyorum sizlerde hakkınızı helal edin. Hepinizi çok seviyorum.

Silivrispor kulübüne de yeni sezonda başarılar diliyorum bütün güzellikler sizinle olsun.

YUNUS EMRE YAŞAR

EDİTÖR NOTU: Örnek futfolcu nasıl olmalı diye sorulsa Yunus Emre Yaşar en üst sıralarda gelir... Silivrispor'da yöneticilik yaptığım dönemde Yunus Emre Yaşar hiç sorun çıkarmamıştı. Uyumlu, dürüst ve çalışkan kişiliğini hep takdir etmişimdir. Abisi Fatih Yaşar Silivri'de değer verien Yunus için söyledilerimi üzerinde taşıyan Silivrispor sevdalısııdır.Silivrispor'a moral olsun diye zaman zaman takıma yemek verirdi. Hem de hiçbir çıkar gözetmeden. .. Şimdi yeni yönetime sormak istiyorum. Takıma gönlünü vermiş Yunus Emre Yaşar'ın 20 yıl emek verdiği kulübüne karşı ne hatası oldu? Size hakaret mi etti? Takım ruhunu mu bozdu? Yeni yönetime ve Silivrispor'a zarar vermemek için birçok olumsuzluklarını yazmıyorum. Yönetime gelir gelmez görevine devam ettirmediğiniz, düşme hattından takımı 10. Sıraya çıkaran hocanın suçu nedir? Daha pekçok sorum var ama biraz zaman geçince yazarız, şapkanızı önünüze koyduğunuzda hak verirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol