Silivri Facebook

İşkar Gitti Akan Geldi…

İşkar Gitti Akan Geldi…

Yeni Teknik Direktör Bülent Akan Oldu…

Silivrispor’da Erdal İşkar dönemi sona erdi. Son haftalarda alınan üst üste mağlubiyetlerden sonra Teknik Direktör Erdal İşkar ve ekibi istifalarını verdi.

İstifaların ardından yeni bir umut olarak geçen sene 14 maçta 14 galibiyet alan Ankara Demirspor Teknik Direktörü Bülent Akan göreve getirildi.

Silivrispor Başkanı Akgün Duru şu açıklamayı yaptı:

YENİ HOCAMIZ BÜLENT AKAN OLDU
Tüm teknik kadroya ve idari menajerlerimize teşekkür ediyoruz. Kimse merak etmesin bu takım bu ligi en iyi yerde bitirecektir. Bizlere bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ederken yine bizi bu zor yolda yalnız ve desteksiz bırakanlara da sitemlerimizi iletiyoruz. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar yaptığımız görüşmeler sonucunda geçen yıl Ankara Demirspor’u şampiyonluğa taşıyan Bülent Akan isimli tecrübeli, deneyimli ve başarılı hoca ile geçen yılda son 14 maçta 14 galibiyet almıştır ve takımını bir üst lige çıkarmıştır) Prensip de anlaşmaya varılmıştır. Yeni hocamız bugün Erzincan’dan yola çıkarak ekibiyle birlikte akşam Silivri’de olacaktır. Kulübümüze hayırlı olmasını diler tüm Silivrispor camiasının bilgilerine arz ederiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol