Silivri Facebook
banner88

Silivrispor Tükenmişlik Sendromu Yaşıyor…

Silivrispor Tükenmişlik Sendromu Yaşıyor…

ÜÇ puanla galibiyet yüzü görmemiş ligin sonuncusu Körfez ilk galibiyetini Silivrispor önünde aldı. Körfez bu maça kadar sadece 9 gol atmış, 22. Haftaya kadar 18 mağlubiyet almıştı. 07.10.2018 tarihinde Silivri’de oynanan karşılaşmada Silivrispor’a 6-0 yenilmişti…

Maçın daha 3. Dakikasında Silivrispor’dan 3 numaralı futbolcu Kadir Bilimliler kendi kalesine attığı golle takımını mağlup duruma düşürdü. Silivrispor’lu futbolcular mağlubiyete sinirlenince  maç boyu 6 sarı kart gördü. Maçta başka gol olmayınca Körfezspor ilk galibiyetini alarak Silivrispor’u 1-0 yendi.

EDİTÖR NOTU: Bir takımın iyi olması için iyi futbolcuların olması lazım. Oynanan lig 3. Lig olsa da takımı yaparken en azından iyi bir golcü alınmalıydı. Takım için bu eleştiriyi yaparken baş mimar Erdal İşkar için uyarıda bulunmuştuk. Sahanda yenilgi al veya beraberlik ile zar zor kurtar, takımı düşme noktasına getir, sadece 21 maçta üç beraberlik almış takıma ilk galibiyetini tattır bravo doğrusu… Her halde hemen istifa edersin artık. Maç kazandıramayan bir teknik direktörün Silivrispor’u amatör kümeye düşmesini beklemek kadar abes bir şey olamaz. Yönetim amatör kümeye düşmek önemli değil, gençlerimiz spor yapsın yeterli zihniyetinden kurtulmalı. Gazetelerde, televizyonlarda Silivrispor maçlarının yazılması, banttan geçmesi bile bize yetiyordu. Sizden son bir gayret bekliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol