Silivri Facebook
banner88

Silivri’ye Yeni Bir Şampiyonluk Daha...

Silivri’ye Yeni Bir Şampiyonluk Daha Erel den

Son günlerde Aldıkları başarılarla isimlerinden sık sık söz ettiren Silivri Erel Spor Kulübü Taekwondo takımı arka arkaya aldıkları şampiyonluklarla parmak ısırtıyor.

2017 yılında hızlı bir gelişme kaydeden takım çalıştırıcıları hedeflerinin 2018 olduğunu şimdiki aldıkları madalyaları yeni geliştirilen bir sistemin ayak sesleri olduğunu dile getirdiler. Bu yıl katıldıkları tüm müsabakalardan madalyalar alarak seriyi bozmadılar. Geçtiğimiz ay İstanbul elemesi yapılan MEB yıldızlar müsabakasında 3 sporcu Türkiye Şampiyonası Yarı finallerine katılmaya hak kazanmıştı.

 Elemelerin bir üst turu olan turnuva 5-7 Mayıs tarihlerin de Kütahya ilinde gerçekleşti. 3 Sporcunun 2siyle madalya serisini bozmayan kulüp bir 1.lik bir 3.lük madalyası alarak MEB Yıdızlar Türkiye Yarı Finallerinden bir üst turu önümüzdeki günlerde Marmaris te yapılacak Türkiye Şampiyonasına 2 kota aldı.

Dereceye giren sporcular 1.Hüseyin Cengiz SARAÇ. 45KG 3.Alperen KÜPELİOĞLU. 49KG 5.Feyzanur KURT. 44KG Baş Antrenör Bilal EREL "Hedeflerimiz doğrultusunda attığımız güçlü adımlarla hem okullarında hemde yaptıkları sporda başarılı olan evlatlarımızla ses getirmeye devam edeceğiz." Antrenör Ahmet AKPINAR "Öncelikle sırrımız bağlılık ve inanca dayalı. Yaş mekan konum ayırt etmeksizin her bireyin fikir ve düşüncelerini harmanlayıp başarı getireceğine inandığımız bölümlerini kendimize uyarlayıp takımımızı adapte etmeye yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar sonucunda basamak basamak çıkıp ilçemizi ve ismimizi duyurup Sırtımızda Bayrağımız ile İstiklal marşımızı ezberletmek. Kısa zamanda çok yol alıp Turkish Open Avrupa da derece alarak hızımıza hız kattık ve asıl hedefimiz olan 2018 yılına 1 adım önde başlayacağız. Daha önümüzde bir çok turnuvalar var Allahın izni ile hepsinden başarı alıp ilçemize gururlu bir şekilde döneceğiz.''

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol