Silivri Facebook
banner88

320 Promil Alkol Alınca Ortalığı Birbirine Kattı...

 Silivri’de 320 Promil alkollü olduğu iddia edilen sürücü sokak direkleri ve dubalara çarparak ortalığı savaş alanına çevirdi.

Silivri’de alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı kamyonet, kontrolden çıkarak sokak direkleri ve dubalara çarparak durabildi.

Olay, Fevzi Çakmak Caddesi’nde meydana geldi. 320 promil alkollü belirtilen Z. Ç.’nin kullandığı 34 AJ 1595 plakalı kamyonet, kontrolden çıkarak elektrik direkleri, dubalar, dükkan tabelaları çarparak zarar verdi.

Kamyonetin çarptığı elektrik direkleri bir apartmandaki evin balkonuna devrilerek balkonda hasara yol açtı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Direklere çaparak durabilen Z.Ç.’yi alkol muayenesi yaparak gözaltına aldı.

Silivri Belediyesi Zabıta ekipleri de olay yerine gelerek yaya trafiği için güvenlik tedbirleri aldı.

Olay yerine gelen ve inceleme yapan Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu konuyla ilgili açıklama yaptı. Balcıoğlu,” Kamyonet tarzında bir araç sürücüsü alkollü, 320 yakın promil çıktı. Bu cadde de bütün elektrik direklerini, dubalarını, çöp tenekelerini çarptı. Allah korusun burada insanlar olabilirdi, Apartmanın ikinci katındaki balkonun mermerlerine kadar zarar verdi. Alkollü sürücüyü uyarılara rağmen zorla durdurabildik. Tek korkumuz durakta bulunan insanlara doğru sürecekti, önüne insanlar çıkınca son anda durdu. Allah korudu bu bayram gününde facia’da yaşanabilirdi.” ifadesini kullandı.

Polis ekipleri gözaltına aldığı Z.Y’i Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

 Kaynak:silivriyerelhaber

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Silivri'de sarhoşlarla yaşamak güzel.nereye donsen ayyaş dolu.