Silivri Facebook
banner88

2B Sıkıntısı CHP Yüzünden Yaşanıyor...

Çayırdere halkıyla buluşan AK Parti Bölge Milletvekili ve Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık, “Silivri ve Çatalca köylerindeki 2B sıkıntısı CHP yüzünden yaşanıyor. Bizim çıkardığımız kanunu iptal ettiren CHP’nin vaadine inanmayın” dedi.
AK Parti Bölge Milletvekili ve Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık, cumartesi günü Silivri’deki seçim çalışmalarına katıldı. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı yöneticileri ile birlikte Alibey Mahallesi Kara Mustafa Sokak ve Akgün Silivrili Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Kıyıklık, bir işyerinin açılış kurdelasını da kesti.

CHP’NİN VAADİNE İNANMAYIN
Seçim çalışmaları kapsamında Çayırdere Köyü’ne geçen Feyzullah Kıyıklık, köy kahvesinde halka seslendi. Hem yerel yönetim hem de iktidar döneminden tecrübesini Çayırdereliler ile paylaşan Kıyıklık, özellikle 2B Kanunu ile ilgili konuştu. AK Parti’nin 2B Yasası’nı çıkarttığını, arazilerin hak sahiplerine ücretsiz verilmesi kararı alındığını hatırlatan Kıyıklık, “Biz bu yasayı çıkardığımızda CHP hemen Anayasa Mahkemesi’ne gitti. 2B arazilerini hak sahiplerine ücretsiz vermek için çıkardığımız yasa maalesef CHP’nin başvurusu üzerine Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edildi. Silivri ve Çatalca köylerindeki 2B sıkıntısı CHP yüzünden yaşanıyor. Vatandaşımıza yerini ücretsiz vermeyi biz teklif ettik, onlar iptal ettirdi. Eğer bizim yaptığımız işlem yanlışsa bizim çıkardığımız yasayı bugün neden vaat ediyorlar?  Bizim çıkardığımız kanunu iptal ettiren CHP’nin vaadine inanmayın. Seçimlerden sonra ilk işlerimizden birisi bu kanunu çıkarmak olacak. Kadastral çalışmalar ve kanuni altyapı hazırlığımızı sürdürüyoruz. 2B sorununu çözmek de AK Parti’ye nasip olacak” dedi.
AK Parti Bölge Milletvekili ve Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık, kahve toplantısının ardından köydeki bir düğüne katılarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol