Silivri Facebook
banner88

75.YIL'DAN KARAKAŞ'A TEŞEKKÜR PLAKETİ...

75.YIL’DAN KARAKAŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

 

Silivri 75.Yıl İlköğretim Okul Müdürü Osman Akgül, Okul Aile Birliği Başkanı Hacer Gözütok ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ı makamında ziyaret etti. 7 Ay gibi kısa bir sürede bitirilerek 32 derslikli olarak yeni eğitim öğretim döneminde hizmete açılan 75. Yıl Okulu’nun yapım süreci ve sonrasında verdiği desteklerden dolayı AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a plaket taktim ederek teşekkür etti. Karakaş, 75.Yıl Okulundan gelen heyeti AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Mustafa Türker, Mehmet Çaylak, Emine Demir ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Tamer Şişman ile birlikte karşıladı.

 

 

EĞİTİM İÇİN HER ZAMAN TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYARIZ

 

75. Yıl Okulundan gelen heyeti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile karşılayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti olarak eğitime büyük önem verdiklerini ifade ederek, “ Okullar bizim göz bebeğimiz gibidir. Çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alabilmesi için bütün imkânlarımızı seferber etmek bizim önceliklerimiz arasındadır. Bu okullarda yetişecek olan öğrenciler yarınların, Cumhurbaşkanı, Başbakanı, Milletvekili, Hakimi, Savcısı olacak bir çok farklı sektör ve alanda belirli konumlara gelecekler. Bu ülkeye hizmet edecekler. Bu sebeple okullarımız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için yapılacak her işte taşın altına elimizi koymaya hazırız.” dedi.

 

 

AKGÜL’DEN KARAKAŞ’A TEŞEKKÜR

 

Okul Aile Birliği Başkanı Hacer Gözütok ve aile birliği yöneticileri ile AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ı makamında ziyaret eden  75. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü  Osman Akgül, “Yeni okulumuzun yapılmasında proje aşamasından bitirilişine kadar Sayın İlçe Başkanımızın çok büyük emeği ve katkısı oldu. Projeyi yakından takip ederek her aşamasında yerinde incelemeler yaparak süreci takip etti. Ayrıca okul kütüphanesi, öğretmenler odasının donanımı, Atatürk köşesi ve kupa dolaplarımızın temini de sağladı. Ben öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına kendisine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” Diyerek Karakaş’a teşekkür plaketi taktim etti. 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol