Silivri Facebook

Abdullah Yıldırım : ''Bundan sonra toplantılarda alkol kontrolü yapacağım.''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
CHP Silivri İlçe Örgütü, geçtiğimiz Cuma akşamı Silivri Ünsal Düğün Salonu’nda örgüt toplantısını gerçekleştirmiş ve Silivri Belediyesi eski Başkanı Selami Değirmenci’nin yaptığı konuşmalarla salonda sinirler gerilmişti. Yapılan toplantının ardından, her iki tarafta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Selami Değirmenci, örgütün eleştiriye tahammülü olmadığını söylerken, CHP Silivri İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım bundan sonraki örgüt toplantılarında alkol kontrolü yapacağını söyledi.
 
“Böyle olacağını biliyordum”
Toplantıda bu şekilde bir tartışma çıkacağını tahmin ettiğini söyleyen Yıldırım “Basın mensuplarının örgüt toplantısının sonuna kadar kalmalarına hiçbir zaman izin vermiyorduk ancak yaşanacakları herkesin görmesini istedik. Toplantıdan çıkan her arkadaşımız farklı farklı yorum yapıyordu.  İstedik ki, basın her şeyi görsün, kişilere tabi kalmadan kendi özgür değerlendirmesini yapsın. Ben böyle olacağını biliyordum. Toplantının bu şekilde geçeceğini tahmin ediyordum. Sizlerde değerlendirmelerinizi tarafsız bir gözle yaparsanız, halkımızda doğruyu öğrenmiş olur. Şunu söyleyeyim, bundan sonra toplantılarda alkol kontrolü yapacağım.” dedi.
 
Yaşanan tartışmanın, bugüne kadar verilen birlik beraberlik mesajlarına gölge düşürmeyeceğini söyleyen Yıldırım “Cumhuriyet Halk Partisi burada, örgüt burada, başkan burada, yönetim burada, Cumhuriyet Halk Partisi dimdik ayaktadır. Biz yolumuza devam ediyoruz. Gelen gelsin, gelmeyene de hayırlı yolculuklar.” şeklinde konuştu.
 
“Söylediklerimin hangisi yalan?”
Toplantının ardından değerlendirmede bulunan Selami Değirmenci ise şunları söyledi;  “Aslında ortada bir olay yok. Bu tür parti toplantılarında her türlü tartışmanın yapılması gerekiyor. Örgüt toplantısının amacı o zaten. Tartışmalar, elektriklenmeler olabilir. Kimsenin kimseye saygısızlık yaptığı yok. Ben ne ilçe başkanına, ne de örgütte ki herhangi bir şahsa saygısızlık yapmadım. Ben sadece belli tespitleri, başarıya ulaşmak için tutulması gereken yolu anlatmaya çalışıyorum. Onların eleştiriye tahammülleri yok. Yıllardır partiyi kapatıp, kilitlemişler, hiç kimseyi konuşturmamışlar. Yönetim kurulu üyeleri bile, yönetim kurullarında konuşamaz duruma gelmişler. İstiyorlar ki örgütten hiç kimse konuşmazsın, sadece onların emrettiği şeyler yerine gelsin. Bunun olması mümkün değil.
 
Onunda benimle ilgili olumsuz eleştirileri olsaydı çıkar söylerdi. Başkalarının varsa onlar da çıkar söylerdi. Bu işlerde kızmaya, gücenmeye ve darılmaya hiç gerek yok. Ben kızmıyorum sadece ilçe başkanının, CHP ilçesinin başarılı olmasını istiyorum. Bu yüzden fikirlerimi söylüyorum. Bir gün söylediklerimizin onun lehine olduğunu anlayacak ama o zaman da geç kalmış olacak maalesef. Ben Abdullah Yıldırım’ın seçilmesi için uğraş vermiş bir insanım. Örgüt kabul etmedi ona rağmen direndik, ‘Abdullah Yıldırım ilçe başkanı olmalı’ dedik, bunun için mücadele verdik. Dolayısıyla onun başarılı olmasını istiyorum. Söylediklerimin hangisi yalan? Bana takındıkları tavrı söylüyorum. Bu da onların zoruna gidiyor.”
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol