Silivri Facebook

Acarİstanbul'un İpini Çeken Müdür Bölgemizden Aday
 
Kaynak : Radikal Gazetesi
 
Acar Şirketler Grubu `nun Beykoz `daki Serdaroğlu Ormanı `nda Acarİstanbul projesiyle gerçekleştirmeye başladığı `Orman Katliamını`nı engelleyen İstanbul Orman Bölge Müdürü Faruk Çebi politikaya atıldı.

Görevinden istifa eden Çebi AKP `den aralarında Bakırköy , Bahçelievler , Bağcılar , Silivri ve Çatalca gibi büyük ilçelerin bulunduğu İstanbul Üçüncü Bölge`den aday adayı oldu. AKP İstanbul Teşkilatı bugün yapacağı teamül yoklaması sonucu ortaya çıkacak sonuç adayların belirlenmesi için genel merkeze gönderilecek. İstanbul Üçüncü Bölge 2002 genel seçimlerinde 25 milletvekili çıkarmış ve bunların 16`sı AKP tarafından kazanılmıştı.

4.5 yıl İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü yapan orman yüksek mühendisi Faruk Çebi `İstanbul `a bugüne kadar orman bölge müdürü olarak yapmış olduğum hizmetlere, bundan böyle vereceğiniz destekle siyaset yoluyla devam etmek ve gelecek nesillere çiçeğiyle, suyuyla, ay ve güneşiyle daha yaşanılabilir bir İstanbul ve daha güzel bir Türkiye bırakılmasına katkı sağlamak` arzusuyla politikaya atıldığını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol