Silivri Facebook
banner88

AK KADROLAR 2014'E KOŞAR ADIM...

 

 

  2014’DE KOŞAR ADIM

 

            AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Genişletilmiş Teşkilat İçi Danışma Meclisini gerçekleştirdi.

            AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Tanıtım Medya Birim Başkanı Yavuz Bayram’ın Divan Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya AK Parti Silivri İlçe Teşkilat sorumlusu İstanbul 3. Bölge Milletvekili Enver Yılmaz ve Enver Yılmaz’dan önce Silivri Teşkilatından sorumlu olan İstanbul 3. Bölge Milletvekili Gülay Dalyan, AK Parti İstanbul il Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı sorumlusu Ahmet Bilal Kıymaz, önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert, Beylikdüzü Eski Belediye Başkan yardımcısı Yetkin Çavdar, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı kurucularından Mevlüt Alkan ve Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığı‘nın çeşitli kademelerinde görev yapmış ve halen yapmakta olan bir çok kişi gerçekleşen toplantıya katılım göstererek kalabalık ve coşkulu bir danışma meclisi toplantısı geçmesini sağladılar.

            İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan program daha sonra AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın açılış konuşması ile devam etti. Karakaş yaptığı konuşmada ‘’ Toplantımızın kalabalığı ve coşkusu teşkilat bilincimizi göstermektedir. Ak Parti Kadroları dünyanın en büyük sivil toplum örgütüdür. Türkiye’nin stratejik ve geçmişteki gücünün farkında olan bir liderin neler yapabileceğini bundan onlarca yıl önce söylüyorlardı. İşte Sayın Başbakanımız bunun farkında olan bir lider olarak sadece Türkiye için değil tüm dünyanın refahı için ciddi projeler üretmiş ve bu sebeptendir ki  dünyanın neresine giderse gitsin bir dünya lideri gibi karşılanmıştır. Başbakanımızın kurulan tuzakların hepsini aziz milletimiz bizzat bozmuştur. Başbakanımızın önüne ne zaman bir set kursalar adres olarak milleti göstermiş aziz milletimiz de bu seti Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a atlatmasını bilmiş her seçimde de oylarını artırarak iktidara getirmiştir. Başbakanımız bu kutlu yola çıkarken bir yerel seçim ivmesiyle yola çıkmıştır. Kendisine 1994 yılı yerel seçimlerinde kesinlikle şans tanınmazken İBB Belediye Başkanı olarak bu ivmeyi yakalama başarısı göstermiş ve Türkiye ve Dünyada millet endeksli siyaset yaparak da bugünlere gelmesini bilmiştir. İstanbul‘da 26 tane AK Parti Belediyesi var. Hepsi efsane projelere imza atmıştır. Çünkü önce teşkilatına ve halkına hesap vermek suretiyle hata yapma şansları en aşağıya inmiştir. Buda başarıyı beraberinde getirmektedir. Bugün Silivri ölçeğine inecek olursak oniki Belediye Meclis Üyesi, İl Genel Meclis Üyemiz var. Bizler muhalefette olsak dahi Silivri’ye nasıl hizmet edileceğini öğrettik. Dört yıldır ilçemize kazandırdığımız hizmetler Silivri Belediyesinin sunduğu hizmetlerden fazladır. İşte bu sebeptendir ki Belediye Meclis Üyelerim olsun, İl Genel Meclis Üyelerim olsun ve teşkilatımın her bir mensubu ile ayrı ayrı gurur duyuyorum. İnsanlar 2014’te bizi bekliyor. İnsanlar çözümün bizde olduğunun farkında. Emanetimizi 2014 yılında geri alacağımızdan hiç bir şüphem yoktur, kimsenin de şüphesi olmasın’’ diyerek sözlerine son verdi.

           

 

TWİTTER HESABINA KUTLAMA MESAJLARI

İki aylık AK Parti Silivri Teşkilat çalışmalarını anlatıldığı slayt sunumum gösterimin ardından dilek ve temenniler kısmına geçildi. Katılımcılar söz alarak teşkilatla ilgili dilek ve temennilerini dile getirdiler. Ayrıca yeni bir uygulama yapılarak davet edildikleri halde toplantıya katılamayan milletvekillerinin twitter üzerinden gönderilen mesajlarda salonda bulunan katılımcılarla paylaşıldı.

Daha sonra AK Parti Belediye Meclisi Gurup Başkanı Saffet Sert söz alarak konuşma yaptı. geçtiğimiz günlerde İBB tarafından tamamlanıp askıya çıkan Silivri Merkez Sahil Bölgesinin 1/5000’lik planları hakkında bilgilendirme konuşması yaparak ‘’Belediye Meclis Üyeleri olarak konunun üzerindeyiz. Tespit ettiğimiz eksiklikleri ilgili yerlere taşıyıp düzeltilmesi hususunda da elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tüm meclis Üyesi arkadaşlarımla Silivri için çalışıyoruz. ‘’ dedi. Saffet Sert’ten sonra söz alan İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin Silivri genelinde İl Özel İdarenin Silivri’ye yapmış olduğu hizmetlerden bahsederek, hizmetlerin Silivri’ye getirilmesi hususunda yürüttükleri çalışmalardan bahsetti.

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen İstanbul İl Yönetim kurulu Üyesi Silivri sorumlusu Ahmet Bilal Kıymaz ‘’ Öncelikle size İl Başkanım Aziz Babuşçu’nun selamlarını iletmek istiyorum. Silivri İlçe Teşkilatının çalışmalarını taktir ediyorum. Önümüzde yerel seçimler var. Silivri’de hedefimiz belli. Silivri’iyi kazanacağız. Silivrili hemşerilerimizi tekrar AK Parti hizmetleri ile buluşturacağız.’’ diyerek sözlerine son verdi.

                                      GÜLAY DALYAN’A PLAKET

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığında sorumlu milletvekilliği görevi geçtiğimiz ay son bulan Gülay Dalyan’a yaptığı konuşmadan sonra Silivri’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş tarafından teşkilatı adına bir teşekkür plaketi verildi. Dalyan Silivri teşkilatından duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine takdim edilen plaket içinde tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

ENVER YILMAZ’’BiRLiK BERABERLiK HAVASI MUTLULUK VERiCi’’

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatından Sorumlu İstanbul 3. Bölge Milletvekili Enver Yılmaz toplantıda yaptığı konuşmada 2014 yerel seçimleri konusuna vurgu yaptı. Enver Yılmaz ’’ Başbakanımız son anket sonucunu açıkladı 53.7. Hepimiz görevimizi en iyi şekilde yapacağız. Benim görevim belli, İlçe Başkanının belli, Mahalle Başkanımızın belli. Bu sebeptendir ki hepimiz üzerimize düşenin en iyisini yaparsak oy oranımızı yükseltmemizin önünde hiçbir engel yoktur. Bakın Başbakan’ımız artık sadece illeri değil ilçelerde de geziyor. Bizlerde Başbakanımız gibi yüksek bir çalışma temposu ile 2014 yerel seçimlerini karşılamalıyız. Şuan salonda gördüğüm birlik beraberlik havası beni çok mutlu etti. Bu havayı koruyup çalışma tempomuzu da düşürmedikçe yerel seçimlerden zaferle ayrılacağımızdan kimse şüphe etmesin.’’ diyerek sözlerine son verdi.

 

 

 

KAPANIŞ KONUŞMASI KARAKAŞ’TAN

            Danışma meclisinde özellikle dilek ve temenniler kısmında sorulan soruları cevaplamak için son konuşmayı İlçe Başkanı Metin Karakaş yaptı. Karakaş Silivri ile ilgili genel çalışmalar hakkında bilgi verirken dilek temennilerde en çok konusu olan yeni askıya çıkan 1/5000’lik planlar hakkında da konuştu. Planlamadan dolayı mağdur olanlar için elimizden geleni yapacağız. Silivrili hemşerilerimizin mağdur olmasını asla istemeyiz. Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde bir toplantı düzenledik ve yine 2 gün önce bir basın bildirisi yayınlayarak ta ilan ettiğimiz gibi mağdur olan vatandaşlarımız konuyla ilgili itirazlarını bizden alacakları maktu dilekçeleri doldurarak yapabilirler. Konu hakkında üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Bizler üzerimize düşen ne varsa Silivri için yapmaya hazırız. 2014’te Silivri Belediyesi’ni tekrar geri alacağız. İşte bakın her fırsattı kurucusundan üyesine, mahalle başkanlarından ilçe başkanlarına hepimiz bir araya geliyoruz. Bizi zafere taşıyacak olan işte bu birlik ve beraberliğimiz olacaktır. Hedefimiz yüzde elliden fazla oy almak. ‘’ diyerek sözlerini noktaladı.

            İlçe Başkanı Karakaş’ın yaptığı konuşmadan sonra gerçekleşen Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısı son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol