Silivri Facebook
banner88

AK KADROLARDAN YOĞUN MESAİ...

AK KADROLARIN PAZAR MESAİSİ

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığıhafta sonu düzenlediği Pazar günü programına B.Çavuşlu Mahallesi ile başlayarak daha sonra Değirmenköy Mahallesine geçti. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın başkanlığında gerçekleşen programa Milletvekili Gülay Dalyan da katılım gösterirken, AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri de gerçekleşen programa katılım gösterdi.

AK Parti B.Çavuşlu Mahalle Başkanı Ümit Uzer ve Teşkilatının tam kadro hazır bulunduğu ziyarette ilk olarak mahalle halkıyla da bir araya gelerek geniş katılımlı bir toplantı yapıldı. AK parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ilk konuşmayı yaparken Silivri’ye şimdiye kadar getirdikleri yatırımlardan bahsederken Silivri için hazırladıklarıprojelerden bahsetti. Silivri’yi geri kalmışlığından kurtarıp İstanbul’un cazibe merkezi haline geleceğine vurgu yapan Karakaş 2014 Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimde belediyeyi tekrar geri alıp efsane hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti.

Daha sonra söz alan Milletvekili Gülay Dalyan mahalle halkına hitaben bir konuşma yaparak TBMM’deki çalışmalar ve mahalle halkını yakından ilgilendiren konulardan biri olan 2/B arazilerinden bahsetti. Hükümetleri döneminde Türkiye’nin her alanda gelişmeler göstererek, dünya üzerinde ki bütün ülkelerin gıpta ettiği bir ülke haline gelindiğini vurguladı. Daha sonra katılımcı mahalle halkıyla soru cevap şeklinde devam eden toplantıda B.Çavuşlu mahallesinin güncel sorunlarından bahsedilerek toplantıson buldu.

Gerçekleşen ev ziyaretlerinin ardından B.Çavuşlu Mahalle ziyareti son bularak programın ikinci ayağı olan Değirmenköy Mahallesine geçildi. Burada biri dizi ev ziyaretinde bulunan AK partili heyetin ilk durağı, geçtiğimiz gün abisini kaybeden AK Parti Değirmenköy Mahalle Başkanı Mümin Yalçın’ın evine gerçekleştirdi. Geç saatlere kadar devam eden ev ziyaretlerinin ardından Pazar günü programı son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol