Silivri Facebook
banner88

AK PARTİ BAYRAM COŞKUSUNU TÜM SİLİVRİ'YE YAYDI...
AK PARTİ BAYRAM COŞKUSUNU TÜM SİLİVRİ’YE YAYDI

 

                AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Kurban Bayramı Bayramlaşma programı dahilinde Silivri’de gidilmedik mahalle, gidilmedik dernek ve sıkılmadık el bırakmadı.

                Bayramın 2. Günü AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Teşkilat binasında başlayarak esnaf ve dernek ziyaretleri ile devam eden program bayramın 3. Ve 4. Günlerinde de coşkulu bir şekilde devam etti. Yapılan tüm ziyaretlerde çikolata ikramı ihmal edilmedi.

                Bayramın 3. Günü AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Başkan yardımcıları ve yönetim kurulundan oluşan heyetin ilk durağı Nevşehir Topaç Köyü derneği oldu. Daha sonra Bayburt Çerçililer Derneğine geçen heyet hemen arkasından Toaktlılar Derneğini ziyaret etti.

                                         ROMANLAR DERNEĞİNDE DAVULLU KLARNETLİ KARŞILAMA

                Tokatlılar derneğinden hemen sonra Bayburt Konursulular Derneği, Gümüşhane Kelkitliler Derneği’ne geçen heyet bölgede bulunan kahvehaneler ve esnafla bayramlaşarak Müzisyenler Kırahathanesine  geldiğinde roman müzisyenler kendilerini davul ve klarnet eşliğinde karşılayarak sıcak geçen programa neşe kattılar.

                Fatih Mahallesi Havuzlu Kahve  Mevkiine geçen heyet bölgede bulunan Manastırlılar Derneği, kahvehaneler, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı. Daha sonra Erzumlular Derneğine geçen AK Parti heyeti Bayramın 3. Günü Silivri Merkezdeki son ziyareti gerçekleştirmiş oldu.

                                                               SİLİVRİ’NİN EN UÇLARINA GİDİLDİ

                Gümüşyaka, Çanta, Değirmenköy, B.Çavuşlu Mahallelerinde esnaf ziyareti yapan AK Partililer daha sonra Silivri İlçesinin en uzak Orman Köyleri olan Beyciler, Çayırdere, Sayalar ve Danamandıra köylerine gitti. Çayırdere köyünde bir düğüne katılarak genç çiftleri tebrik eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve ekibi Sayalar Köyü ziyaretinde de bir asker gecesine katılarak vatan borcunu ödeyecek olan gençlerin coşkusunu paylaştı. Kurban Bayramı 3. Günü Bayramlaşma Programının son durağı olan Danamandıra köyünde Kurban Bayramının arife günü gerçekleşen yoğun yağıştan dolayı sele maruz kalan aile ziyaret edilerek kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

                Mahalle ve özellikle köy ziyaretlerinde vatandaşlar böle bir günde unutulmayıp ziyaret edilmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerini tek ziyaret edenin AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı olduğunu belirtip İlçe Başkanı Metin Karakaş ve ekibine teşşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

                                               BAYRAMIN 4. GÜNÜ ÇİFTE BAYRAM COŞKUSU YAŞANDI

                              

                Kurban Bayramı 4. Gün Bayramlaşma Programının ilk durağı Selimpaşa Mahallesi oldu. Programa İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yöneticileri ve AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Selimpaşa Mahalle esnafı tek tek gezilerek Hem Kurban Bayramı hemde 89. Yılını kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramı tebrik edildi. Önceki günlerdeki ziyaretlerde olduğu gibi Selimpaşa mahallesinde de gezilen esnaflara çikolata ikramında bulunuldu.

                                               CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNUMUNA KATILINDI

                AK Parti heyeti daha sonra tam kadro olarak Atatürk Meydanında saat 13:00’da gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı çelenk koyma törenine katıldı. Çelenk koyma töreninden sonra Silivri sahilindeki çay bahçelerini gezen heyet vatandaşlara Kurban ve Cumhuriyet Bayramları olmak üzere çifte bayramlarını kutlayarak, İBB tarafından Silivri köylerinde Silivri köylülerine alım garantili yetiştirttirilen lalelerden hediye etti.

                Programın sonraki durakları Kavaklı Mahallesi, Ortaköy Mahallesi, Kadıköy Mahallesi, Gazitepe Mahallesi, Ali Paşa Mahallesi ve Fener Köy oldu. Gidilen bütün mahalle ve köylerde esnaf tek tek gezilerek çifte bayramları tebrik edildi ve kendilerine çikulatı ikramı da ihmal edilmedi.

                                                               CUMHURİYET HEPİMİZİN

                Bayramın 4. Günü yapılan ziyaretlerde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramıda tebrik edilerek çifte bayram yaşadığımız belirtildi. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve AK Parti İstanbul Millet Vekili Gülay Dalyan’ın vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde Cumhuriyetin hepimize ait olduğu, Cumhuriyet değerlerinin en büyük koruyucusu ve Cumhuriyeti ileri taşıyacak partinin AK Parti olduğu vurgusu yapıldı. Özellikle çocuklarla yapılan sohbette 29 Ekim gününün önemi anlatılarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olduğu vurgusu özellikle yapıldı.

                                                               SIKILMADIK EL KALMADI

                AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı düzenlemiş olduğu bayramlaşma programı ile kadın, erkek, genç yaşlı, çocuk ayırt etmeden, doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine gezerek sıkılmadık el bırakmayarak çifte bayram coşkusunu bütün Silivri’ye yaymış oldu.

       

           

                  

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol