Silivri Facebook
banner88

AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİNDE BÜYÜK COŞKU...

AK PARTİ NİSAN AYI DANIŞMA MECLİSİNDE BÜYÜK ÇOŞKU

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Nisan Ayı Danışma Meclisi toplantısı ilçe konferans salonunda, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu’nun da katılımı ile gerçekleştirildi. Danışma Meclisinin açılış konuşmasını ilçe başkanı Metin Karakaş yaptı. Ana kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanlıklarının faaliyet raporlarının da sunulduğu toplantı büyük bir coşku içerisinde gerçekleşirken, toplantıya katılımda oldukça yoğundu.

 

Danışma Meclisine AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu’nun yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaycanarca,İl yönetim kurulu üyesi A. Bilal Kıymaz,  Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolphan, Beylikdüzü Belediye Bakan yardımcısı Tahir Sert, geçmiş dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Ahmet Yağcıoğlu, Yetkin Çavdar, Marmara Ereğlisi ilçe başkanı Muhittin Toruk, İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Tarkan Burçak Uygun, belediye ve il genel meclis üyeleri, mahalle yönetimleri ve çok sayıda partili katıldı.   

 

AK PARTİ GÜCÜNÜ MİLLETTEN ALAN BİR PARTİ

Nisan ayı Danışma Meclisinin açılış konuşmasını yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakakaş, selamlama konuşmasının ardından, AK Parti’nin 2023 ve 2071 vizyonuna değinerek “ Bu vizyonun kökleri 1071 ve 1923 yıllarında aranmalıdır” diyerek şöyle devam etti;  Bu gün dünyanın en önemli sivil toplum örgütü ve Türkiye’nin siyaset tarihine altın harflerle geçmiş olan AK Parti’de hizmet almaktan gurur duyduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. AK Parti merkezine milleti koymuş, gücünü milletten alarak yine milletin gönlünde büyüyerek  her seçimde daha büyüyen bir parti olarak Türk siyaset tarihine de adını altın harflerle yazdırmıştır. AK Parti hem 2023 vizyonu hem de 2071 vizyonuyla da gelecekte çok ciddi bir hedef belirleyen bir siyasi partidir. Bu hedefi belirlerken 2023 ve 2071 vizyonu içerisinde aslında geçmiş döneme baktığınız zaman bunun karşılığını görmekteyiz. Bu vizyonun kökleri 1071 ve 1923 yıllarında aranmalıdır.” dedi.

 

TÜRK BAYRAĞINA BAKTIĞIMIZ ZAMAN

 

Sadece Türkiye coğrafyası sınırları içerisinde ki bir siyaset anlayışından ziyade biz bu gün Türk Bayrağına baktığımız zaman; 1071’de Alparslan’ı, 1453’de Fatih Sultan Mehmet’i, Çanakkale’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü görüyoruz. Biz bu gün Türk Bayrağına baktığımız zaman ; Adnan Menderesi, merhum Turgut Özal’ı, balkanları, Ortadoğu’yu, Kuzey Afrika’yı görüyoruz. Türk Bayrağına baktığımız zaman yedi bölgenin yedi ayrı güzelliğini, pomağını, arnavutunu, boşnağını, romanını, kürdünü, çerkezini, lazını, alevisini, sünnisini görüyoruz. Biz Türk Bayrağına baktığımız zaman milletin özünü görüyoruz. Bunun içindir ki hem 2023 vizyonu hem de 2071 vizyonunu sayın başbakanımız bize çizerken bu anlayış içerisinde ki bütün değerleri de bu çerçevede belirlediğini özellikle ifade etmek istiyorum. Onun içindir ki;  bu partide ben olmazsam bu parti biter, ben olmasam belediye olmaz, ben olmasam bu parti sona erer anlayışlarının olmadığının altını çizmek istiyorum. Bu anlamda AK Parti’nin gerçek sahibinin aziz milletimizin olduğunu ve gelecek neslinde aynı heyecanla, aynı onurla ve aynı gururla AK Parti’ye sahip çıkacağını burada özellikle belirtmek istiyorum.

 

SİLİVRİ’DE BİR KEZ DAHA TARİH YAZACAĞIZ

 

Bizler gecemizi gündüzümüze katarak yaptığımız çalışmalar neticesinde 2011 genel seçimlerinde AK Parti kurulduğu günden bu güne kadar Silivri’de ilk defa birinci parti çıkarak tarihe geçmiştir. Şunu belirtmeliyim ki; bu başarı ne şahsımın başarısı ne o günkü şartlarda oluşturduğumuz yönetimin başarısıdır. O başarı kurucu ilçe başkanımızdan bu güne kadar görev almış her üyemizin sırtında tek damla ter kalmayana kadar çalışan genç kardeşlerimin, arkadaşlarımın, hanım kardeşlerimin, teşkilat ruhunu içinde taşıyan bütün teşkilat mensubu arkadaşlarımızın başarısıdır. Bizim teşkilatımızda ben anlayışı olmayacaktır.. Önümüzdeki yerel seçimler, sonrasında Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimlerde yapılacak olan yarışlarda Silivri bu seçimlere hazır. Biz anlayışı içerisinde Silivri’de bir tarih daha yazacağımızı ve özellikle Silivri isminin bu siyaset tarihinde farklı şekilde anılırken, tavrını AK Parti’den yana koyarak, demokrasiden yana koyarak bu çerçevede bizleri birinci çıkartmışsa önümüzde ki bu üç seçim dede aynı şekilde birinci çıkartacak ve inşallah Silivri’mizin anahtarını da  sizlere AK Parti bayrağı ile getirip teslim edeceğiz ve Silivri’de hizmetlerimizde nerede kalmıştık? Diyerek devam edeceğiz. Ben daha seçimler gelmeden 10 bin olan üye sayımızı 18 bin 500’e çıkarmış olan ve yaklaşık 13 bin üyemizi kapı-kapı dolaşarak yapmışız. Bu nedenle ben teşkilatımıza bir kez daha teşekkür ediyor, onlara güvendiğimi ifade etmek istiyorum.

 

KAYNARCA MECLİS ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynaca danışma meclisinde yaptığı konuşmada meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kaynarca konuşmasında; “ Demir yollarımızla ilgili önemli bir çalışma yapıldı. THY gibi yap işlet devret sistemi ile faaliyet gösterecek. Kamularda yer alana bütün özürlü, çürük gibi ifadeler yer almayacak. Bunun yerine engelli ve askerliğe elverişsiz gibi ifadeler kullanılacak. Şehit yakınları ve gazilerimizin faydalandığı bütün imkanlardan, vazife malülleri ve güvenlik güçleri de, istihdam, eğitim ve ev  yardımlarından faydalana bilecekler. Çözüm süreci ile ilgili çok güzel gelişmeler oluyor. Geçtiğimiz günlerde Şırnak ilimize gittik. Orada çok güzel çalışmalar yaptık. Doğu ve Güneydoğu bölgemiz huzura aç ve duaları başbakanımıza durumdan çok memnunlar barışla birlikte hem bu mevcut bölgelerimiz hem de Türkiye’miz dada güçlenecek be büyüyecek. Başbakan’ımızın açıkladığı anketlerde ki Silivri’mizin başarısını gördük. Bu bütün teşkilatımızın başarısı emeklerinin çok güzel bir neticesidir. Bu vesile ile bütün teşkilatımızı kutluyor ve başarılarının devamını temenni ediyorum.” dedi.

 

BABUŞCU “ SİLİVRİ UYUMLU BİR ÇALIŞMA SEGİLİYOR”

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Nisan ayı danışma meclisine katılan İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ise yaptığı konuşmada, “ Silivri’de AK Parti’nin başarı kriterleri içerisinde en önemli hususlardan bir tanesi bizim için uyumdur. Eğer uyum yoksa orada başarı ürete bilmek, sinerji ürete bilmek çok mümkün olmaz. Bu gün Silivri’nizde hamdolsun gördüğümüz kadarı ile uyumu zedeleyecek bir tablo yok. Bu elbette ki bizim 2014’e yürürken en önemli ve güçlü olduğumuz argümandır. Kendi içerimizde dedikodu ve fitneye izin vermememiz lazım” dedi.   Konuşmasında “Türkiye’nin çok tarihi bir dönemden geçtiğine de dikkat çeken Babuşcu “ Nasıl ki tarihin geçmişi içerisinde ki bazı isimleri bu gün okuyup ‘ ne büyük iş yapmışlar’ dediğimiz gibi, bu dönemde gelecekte yazıldığında bizler için ‘ne büyük iş yapmışlar’ denecek. Ömrümüz yeterse gururlanacağız. Yetmese çocuklarımız bu gururu yaşayacak. 300 milyar dolar bu ülkenin kaynağının terör noktasında heba edildiği bir coğrafyada yaşadık. Bu millet her defasında yeni imkanları ve yeni ekonomik kaynakları ürete bilir. Ama bu milletin yeniden üretemeyeceği, genç delikanlılarının toprağa devrilmesi ve annelerinin göz yaşlarının hiç dinmemesi ve yürek dağlanmasının hiç bitmemesidir. Bizim uykularımızı kaçıran budur.  Şehit annelerinin söylediği gibi ‘ keşke bu süreç daha önceden başlasaydı da benim yavrumda yaşasaydı’ diyorlar.  Biz bu millet için imkan ve fırsat üretmeyi ve Çanakkale’de ki kardeşliği yeniden üretmenin en büyük milliyetçilik olduğuna inanıyoruz ve asla da geri adım atmayacağız. Bizim genel başkanımız, diklenmeden dik durmanın ne demek olduğunu öğreten bir genel başkan ve lider. Bu milletin kardeşliği kazanacak. Bu millet kazanacak.” Dedi. Danışma meclisi sonrasında Babuşcu’ya Silivri yoğurdu ve çiçek takdimi yapıldı.  

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol