Silivri Facebook
banner88

Ak Parti Gençlik Kolları : ''Sandığımıza sahip çıkalım''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Ak Parti Silivri ilçe binasında yapılan toplantıda;  Gençlik Kolları Silivri ilçe başkanı Rıfat KUTLU; gençlik kolları teşkilat birim başkanı Ercan Üstündağ ve gençlik kolları seçim işleri birim başkanı Ercan Sert;  Fatih, Alibey, Piripaşa ve Cumhuriyet Mahalleleri baş müşahitlerini Mart 2009 da gerçekleştirilecek yerel seçimlerdeki görevleri hakkında bilgilendirdi.
 
Kutlu “Seçimi kazanmanın yolu sandığa sahip çıkmaktır”
Ak Parti Gençlik kolları Silivri ilçe başkanı Rıfat Kutlu yaptığı açılış konuşmasında “Burada bulunmamızın sebebi sizleri müşahitlik konusunda bilgilendirmektir. Bilindiği gibi Ak Parti teşkilatı olarak bizler 22 Temmuz seçimlerinin sonuçlanmasının ardından Mart 2009 yerel seçimlerinin startını verdik. 22 Temmuz seçimlerinde olduğu gibi önümüzdeki yerel seçimde de her sandığımızda gençlik kollarımızdan 3 er üyemiz görevli olarak bulunacak. 2007 verilerine göre 291 sandığımız bulunduğu için Silivri toplamında yalnızca gençlik kollarımız adına 873 sandık görevlisi genç arkadaşımız görev alacak.
 
Seçimi kazanmanın yolu icraatlardır, başarılı yönetimdir, istikrardır. Allah’a şükür bizlerin bu konuda bir sorunu yoktur. Ancak seçimi kazanmanın bir diğer yolu da sandığa sahip çıkmaktır. Bu görev de itina ile belirlenen siz değerli müşahitlerimize verilmiştir. Burada verilen bilgiler doğrultusunda sandık başkanlığı ve müşahitlik görevinizi en iyi şekilde yapacağınızdan eminiz.” şeklinde konuştu.
 
Konuşmanın ardından gençlik kolları teşkilat ve seçim işleri başkanları tarafından; sinevizyon gösterimi eşliğinde salonda bulunan baş müşahitlere görevleri hakkında bilgi verildi. Ak Parti Silivri Gençlik Kolları tarafından diğer mahalle ve köy baş müşahit toplantılarının tamamlanmasının ardından genişletilmiş müşahit bilgilendirme toplantılarına devam edileceği belirtildi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol